Colop Printer R45 Datum

Colop Printer R45/D

Colop Printer R45 D met in het midden een datum en daaromheen uw zelf ontworpen tekst.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø45mm

45,90 Excl. btw
55,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer R45/D - De Ultieme Datumstempel voor U

Maak kennis met de Colop Printer R45/D, uw onmisbare partner voor al uw datumstempelbehoeften. Deze veelzijdige stempel combineert een stevig kunststof montuur met geavanceerde functies, waardoor u moeiteloos nauwkeurige en professionele afdrukken kunt maken. Met een maximale afdrukmaat van Ø 45mm biedt deze stempel genoeg ruimte voor uw boodschap, terwijl hij compact en handig blijft.

 

De Kenmerken van de Colop Printer R45/D:

 • Volledig Aanpasbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datum past u moeiteloos de datum aan volgens uw behoeften.
 • Geïntegreerd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen elimineert de noodzaak van losse inktkussens en gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen.
 • Elegante Ronde Afdruk: De Printer R45/D geeft uw stempelafdrukken een vleugje elegantie en professionaliteit dankzij de ronde vorm.
 • Tot 6 Regelcapaciteit: U heeft de vrijheid om maximaal 6 regels tekst op de stempel te plaatsen, met 3 regels boven de datum en 3 regels eronder. U kunt zelfs opteren voor een ronde tekst rondom de datum.
 • Milieuvriendelijk CO2 Certificering: De Colop Printer R45/D voldoet aan de CO2-neutraliteitsnormen, wat betekent dat hij milieuvriendelijk is en geen schadelijke invloed heeft op het milieu.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is eenvoudig apart verkrijgbaar en te vervangen, waardoor uw stempel altijd actueel blijft.
 • Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat uw afdrukken altijd perfect passen bij uw huisstijl.
 • Online Ontwerpmogelijkheden: Personaliseer en ontwerp uw stempel eenvoudig online met onze handige "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een unieke stempel.

Met de Colop Printer R45/D bent u verzekerd van haarscherpe en professionele afdrukken, elke keer opnieuw. Deze stempel maakt het stempelen op standaard (niet-glad) papier moeiteloos en stelt u in staat om indruk te maken met uw professionele stempelwerk. Colop staat garant voor kwaliteit, en met de Printer R45/D bieden we opnieuw een hoogwaardig product dat aan deze belofte voldoet. Kies voor betrouwbaarheid en veelzijdigheid met de Colop Printer R45/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.