Colop Printer R50 Datum

Colop Printer R50/D

Colop Printer R50 datumstempel van de Printer serie met uw tekst en in het midden de datum.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø50mm

50,26 Excl. btw
60,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer R50 datumstempel. Grootste ronde stempel met in het midden een datum

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel, een handig kunststof stempelapparaat met een indrukwekkend afdrukformaat van Ø48mm. Deze slimme stempel bevat een ingebouwd inktkussen, dat u gemakkelijk zelf kunt vervangen, waardoor u altijd klaar bent om te stempelen.

De Colop Printer R50/D heeft een uniek ontwerp waarbij de datum centraal in het midden van de afdruk staat, terwijl de tekstplaat eromheen is geplaatst. Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling van uw stempelafdrukken.

Onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule maakt het ontwerpen van uw eigen stempel een fluitje van een cent. Voeg eenvoudig tekst toe, upload uw logo, of creëer zelfs een aangepaste boekhoudstempel met lijnen of vakjes, helemaal naar uw wensen.

Klaar om te bestellen? Klik gewoon op de "Ontwerp stempel" knop en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, wordt uw stempel de volgende dag of de dag daarna geleverd. Snelle levering en topkwaliteit zijn onze prioriteiten, zodat u zonder vertraging aan de slag kunt met het stempelen van uw documenten en papierwerk. Vertrouw op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.