Colop Mini Printer S 120 SD

Colop Printer S120/SD

Zelfinktende stempel met alleen een datum. Let op: datum in cijfers! Met of zonder vaste tekst.

Meer informatie
7,92 Excl. btw
9,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Zelfinktende stempel met alleen een datum in cijfers

Ontmoet de handige Colop Printer S120/SD, een zelfinktende datumstempel met alleen cijfermatige datumaanduiding in het Engels, perfect geschikt voor uw boekhoudkundige behoeften. Met een schrifthoogte van 4 mm zorgt deze stempel voor duidelijke en professionele afdrukken.

Dankzij het robuuste ingebouwde stempelkussen kunt u tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat u het eenvoudig kunt vervangen door een nieuw kussentje. Het vervangen van het kussentje is een fluitje van een cent, waardoor u snel weer aan de slag kunt zonder vertraging. Deze mogelijkheid om het inktkussen te vervangen maakt deze stempel niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk.

Of u nu facturen, documenten of andere belangrijke papieren van een datum moet voorzien, de Colop Printer S120/SD levert consistent scherpe afdrukken. Het compacte ontwerp maakt het handig om overal mee naartoe te nemen, of het nu in uw zak, tas of op uw bureau is.

Kortom, de Colop Printer S120/SD is uw ideale partner voor administratieve taken, en zijn duurzaamheid en gebruiksgemak zorgen voor een betrouwbare metgezel voor langdurig gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.