Colop Printer S 160 D

Colop Printer S160/D

Colop Mini Printer S 160D. Kleine datum stempel met tekst mogelijkheid boven de datum.

Meer informatie
15,19 Excl. btw
18,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Innovatieve Colop Printer S160/D

Jouw Oplossing voor Efficiënt Stempelen met Datum en Aangepaste Tekst

 

Productinformatie:

De Colop Printer S160/D biedt de perfecte stempeloplossing voor iedereen die snel en gemakkelijk datums en aangepaste tekst wil stempelen. Met een schrifthoogte van 4 mm en de flexibiliteit om zowel datums als tekst aan te passen, is deze stempelautomaat jouw betrouwbare partner voor allerlei stempelwerk.

 

Kenmerken:

 • Datumaanpassing met Gemak: Het handige draaimechanisme maakt het instellen van de gewenste datum een eenvoudige taak.
 • Inktkussen Ingebouwd: Het ingebouwde inktkussen gaat lang mee en voorziet in duizenden afdrukken voordat bijvullen nodig is.
 • Scherpe en Heldere Afdrukken: Dankzij het automatische inkttoevoermechanisme maak je vlekkeloze stempelafdrukken met minimale inspanning.
 • Langdurige Prestaties: Het inktkussen gaat tot wel 4000 à 7000 afdrukken mee voordat het eenvoudig door jou vervangen kan worden.
 • Keuze uit Diverse Inktkleuren: Voeg een persoonlijke touch toe aan je stempelafdrukken door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren.
 • Variatie in Lettertypes: Kies uit een scala aan lettertypes om je stempelafdrukken aan te passen aan je eigen stijl.

 

Toepassingen:

 • Efficiënte Boekhouding: Ideaal voor gestructureerde boekhouding. Markeer belangrijke documenten met duidelijke datums en aangepaste tekst.
 • Slim Documentbeheer: Vereenvoudig het beheer van documenten door ze te voorzien van nauwkeurige datums en relevante informatie.
 • Kantoorwerk Vereenvoudigd: Of je nu documenten archiveert of intern communiceert, met deze stempel creëer je snel datumaanduidingen en tekst.
 • Georganiseerde Administratie: Houd je administratie netjes georganiseerd door belangrijke papieren te voorzien van de juiste datums en aanduidingen.

 

Bestel nu jouw Colop Printer S160/D online en profiteer van de gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veelzijdigheid die deze stempelautomaat te bieden heeft. Maak gebruik van onze online ontwerpmodule om je eigen stempel te creëren of upload een zwart-wit bestand met hoge resolutie voor aangepaste stempelafdrukken. Vereenvoudig en professionaliseer het stempelen met de Colop Printer S160/D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.