Colop Printer S200

Colop Printer S200

Colop Printer S200 stempel voor adres met logo of alleen tekst. Diverse inktkleuren verkrijgbaar!

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 24mm

22,95 Excl. btw
27,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De Innovatieve Colop Printer S200: Uw Stempel van Kwaliteit

Met de Colop Printer S200 haalt u een geavanceerde zelf-inktende stempel in huis die vakmanschap en flexibiliteit combineert. Dit stijlvolle stempelapparaat, voorzien van een stevig kunststof montuur en ingebouwd inktkussen, biedt een scala aan mogelijkheden om uw afdrukken naar een hoger niveau te tillen. Het ruime afdrukformaat van maximaal 45x24 mm stelt u in staat om gedetailleerde boodschappen over te brengen met maximaal 6 regels tekst, en u kunt zelfs uw bedrijfslogo integreren voor een onderscheidende uitstraling.

 

Wat onderscheidt de Colop Printer S200?

  • Indrukwekkende Afdrukkwaliteit: De Printer S200 levert consequent scherpe, professionele afdrukken. Uw teksten en logo's zullen altijd helder en duidelijk zijn.
  • Milieubewustheid: Deze stempel is volledig CO2-neutraal, wat betekent dat uw stempelwerk ook een positieve impact heeft op het milieu.
  • Duurzaamheid: Het inktkussen is eenvoudig vervangbaar, wat de levensduur van uw stempel verlengt en betrouwbare prestaties garandeert.
  • Kleurkeuze: Kies uit diverse inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw huisstijl en specifieke behoeften.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is afzonderlijk verkrijgbaar en kan moeiteloos worden vervangen, waardoor u snel kunt schakelen tussen verschillende berichten.
  • Eenvoudige Personalisatie: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool om uw stempel aan te passen, of upload uw eigen ontwerp en behoud volledige creatieve controle.

 

Met de Colop Printer S200 heeft u een krachtige partner voor al uw stempelbehoeften. Lever hoogwaardige afdrukken, draag bij aan een duurzamere wereld en pas uw stempel aan voor elke situatie.

Kies voor de innovatie van de Colop Printer S200 en maak indruk met uw stempelwerk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.