Colop Printer S 220W woordstempel

Colop Printer S220/W

Colop Printer S220W. Standaard stempel met veelvoorkomende doordraaibare woorden.

Meer informatie
15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Optimaliseer uw werkproces en ervaar het gemak van de Colop Printer S220W stempel.

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer S220W stempel - uw ultieme hulp bij snel en doeltreffend stempelwerk. Deze innovatieve stempel is ontworpen om uw dagelijkse taken te vereenvoudigen en te versnellen, met een handige selectie van roterende woorden, zoals AANTEKENEN, BEVESTIGING, CONCEPT, DEFINITIEF, HERINNERING, KOPIE, ORIGINEEL, PERSOONLIJK, SPOED, VERTROUWELIJK, VERVALLEN en VOORLOPIG.

De Colop Printer S220W stempel biedt een moeiteloze bediening, waarbij u met slechts een simpele draai aan het stempelkussen de gewenste tekst kunt selecteren. U stempelt probleemloos belangrijke documenten, herinneringen of urgente boodschappen, zonder tijd te verspillen.

Duurzaamheid en precisie staan centraal bij de Colop Printer S220W stempel, waardoor u altijd op deze stempel kunt vertrouwen voor al uw stempelbehoeften. Dankzij het compacte ontwerp heeft u de stempel altijd binnen handbereik, zodat u direct aan de slag kunt.

Optimaliseer uw werkproces en ervaar het gemak van de Colop Printer S220W stempel. Voeg dit krachtige hulpmiddel vandaag nog toe aan uw kantoorbenodigdheden en ontdek hoe het uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter maakt. Verhoog uw productiviteit met de Colop Printer S220W stempel als uw onmisbare metgezel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.