Colop Printer S260 D GL | Kantoorstempels.nl

Colop Printer S260/D GL

Colop Printer S260 D GL (milieu vriendelijke versie) in combinatie met tekst naar keuze.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 24mm

28,41 Excl. btw
34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De Colop Printer S260/D GL: Uw Innovatieve Datumstempel voor Precieze Afdrukken

Binnen het rijk van kantoorbenodigdheden schittert de Colop Printer S260/D GL als een veelzijdige datumstempel die duurzaamheid en precisie combineert, waardoor het een onmisbaar instrument is voor uw dagelijkse stempelbehoeften.

 

Wat maakt de Colop Printer S260/D GL zo bijzonder:

Haarscherpe Afdrukken: Met de Colop Printer S260/D GL bent u altijd verzekerd van scherpe, heldere afdrukken. Of u nu datums, tekst, logo's of blokstempels wilt afdrukken, deze stempel levert consequent hoogwaardige resultaten.

Milieuvriendelijk en CO2-Neutraal: Als onderdeel van Colop's Green Line (GL) draagt de S260/D GL bij aan een groenere planeet. Vervaardigd uit gerecycled kunststof en volledig CO2-neutraal, draagt deze stempel bij aan een milieubewuste aanpak.

Zelf-Inktend en Gemakkelijk Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt stempelen moeiteloos en nauwkeurig. En wanneer het inktkussen na veelvuldig gebruik aan vervanging toe is, kunt u het moeiteloos verwisselen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Online Personalisatie Opties: Geef uw Colop Printer S260/D GL een persoonlijke touch met onze intuïtieve opmaakmodule. Voeg tekst, logo's toe of creëer een blokstempel met lijnen, allemaal met slechts enkele eenvoudige stappen.

 

Belangrijke Specificaties Printer S260/D GL in één Overzicht:

  • Afdrukformaat: Met een afdrukformaat van 45 x 24 mm vallen uw afdrukken op en hebben ze een professionele uitstraling.
  • Middengeplaatste Datum: De datum is in het midden van de afdruk gepositioneerd, omringd door de tekstplaat voor een gebalanceerd ontwerp.
  • Eenvoudige Bestelprocedure: Klik gewoon op de "ontwerp stempel" knop, en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, ontvangt u uw stempel snel bij u thuis.

 

De Colop Printer S260/D GL is niet zomaar een stempel, maar een betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Met duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak als kernwaarden, biedt deze stempel een milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelwerk. Bestel vandaag nog uw Colop Printer S260/D GL en ervaar de perfecte afdrukken die u verdient. Kies voor groen, kies voor de Colop Printer S260/D GL!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.