Colop Stamp Mouse clip transparant

Colop Stamp Mouse Clipkleur Transparant

Geniet van het gebruiksgemak van de Colop Stamp Mouse Clip, ontworpen voor handige eenhandige bediening. De transparante clip maakt inktidentificatie snel en gemakkelijk, terwijl het eigentijdse ontwerp een moderne uitstraling toevoegt.

Meer informatie
1,83 Excl. btw
2,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Eenvoud in Stijl: Colop Stamp Mouse Clip voor Snel Stempelen

Colop Stamp Mouse Clip brengt eenvoud en stijl samen in een verbluffende stempeloplossing. Ontworpen voor snelle en efficiënte stempelhandelingen met één hand, biedt deze stempelclip een geavanceerd tintje aan uw kantoorbenodigdheden. De transparante clip maakt kleuridentificatie direct mogelijk, en het eigentijdse ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan uw dagelijkse werkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.