Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Efficiëntie ontmoet mobiliteit met het Colop Stamp Mouse lanyard/koord. Altijd paraat voor vlotte stempelhandelingen.

Meer informatie
4,10 Excl. btw
4,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Upgrade Uw Stempelervaring met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord

Duik in een geheel nieuwe manier van stempelen met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord. Dit innovatieve accessoire voegt een extra laag van comfort toe aan uw stempelroutine door de Colop Stamp Mouse altijd binnen handbereik te houden. Of u nu in uw kantoor bent, onderweg werkt of boeiende presentaties geeft, het lanyard biedt niet alleen praktische voordelen, maar tilt ook uw stijl naar een hoger niveau.

Waarom Kiezen voor het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord?

Slim Gemak: Met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord bevestigt u uw stempel moeiteloos, zodat deze altijd paraat is. Nooit meer zoeken naar uw stempel; het is direct beschikbaar voor nauwkeurige en vlotte afdrukken.

Stijlvolle Mobiliteit: Geniet van een stijlvolle mobiliteit terwijl u werkt. Het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord biedt de vrijheid om overal te stempelen, zonder concessies te doen aan uw professionele uitstraling.

Duurzaam Design: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, combineert het lanyard duurzaamheid met een eigentijds design. Een accessoire dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje klasse toevoegt.

Bestel Vandaag Nog voor een Verfijnde Stempelroutine

Geef uw stempelroutine een upgrade met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord. Bestel vandaag nog en ervaar een nieuwe dimensie van gemak, mobiliteit en stijl in uw dagelijkse werkzaamheden. Maak stempelen niet alleen efficiënt, maar ook een elegant onderdeel van uw professionele presentatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.