Coloris 8080P stempelinkt

Coloris 8080 P

Coloris 8080P Stempelinkt. Op craftzakken, tassen, hout, metaal, PVC, katoen, linnen, op de huid en meer.

Meer informatie
11,59 Excl. btw
14,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Coloris 8080p

Coloris 8080P voor het stempelen op ongelakte metalen (droogtijd ca. 6 a 7 seconden), rubber, hout, PVC, verschillende kunststoffen, maar ook voor natuurlijke vezels zoals katoen en linnen. Het is ook mogelijk synthetische vezels zoals polyester, kunstzijde, canvas, Elastan of polyacryl met 8080P te bestempelen. Deze moeten worden getest op voorhand voor de zekerheid, omdat er te veel verschillende kwaliteiten zijn beschikbaar op de markt om een betrouwbaar advies kan worden afgegeven. Wij testen vooraf graag voor u.

CRAFTZAKKEN/TASSEN. Er zijn vele soorten craft in de handel. Soms zit er nog een extra laagje op het papier. Dat kan het stempelen bemoeilijken. Wilt u helemaal zekert zijn dat u de juiste inkt besteld? Stuur ons dan een stukje van uw CRAFTpapier toe met de vraag of wij dit willen testen. Hier berekenen wij uiteraard niets voor.

De Coloris 8080P is sneldrogend en daarom adviseren wij gebruik te maken van een ongedrenkt industrieel stempelkussen. Deze vindt u in het linkermenu bij "Stempelkussens" en dan de serie die op de foto's op elkaar zijn gestapeld.

Eigenschappen: 
De Coloris 8080P is de inkt die het meest geschikt is voor op donkere ondergronden aangezien de inkt enigszins dekkend is. Ook is de 8080P geschikt voor op de huid voor festivals e.d.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.