Coloris 8080P stempelinkt

Prijs excl. BTW € 10,60 Prijs incl. BTW € 12,83
 Op voorraad, Levertijd 1 werkdag

* Vul in om uw order goed te kunnen verwerken

Prijs excl. BTW € 10,60 Prijs incl. BTW € 12,83
Beschrijving

Coloris 8080p

Coloris 8080P voor het stempelen op ongelakte metalen (droogtijd ca. 6 a 7 seconden), rubber, hout, PVC, verschillende kunststoffen, maar ook voor natuurlijke vezels zoals katoen en linnen. Het is ook mogelijk synthetische vezels zoals polyester, kunstzijde, canvas, Elastan of polyacryl met 8080P te bestempelen. Deze moeten worden getest op voorhand voor de zekerheid, omdat er te veel verschillende kwaliteiten zijn beschikbaar op de markt om een betrouwbaar advies kan worden afgegeven. Wij testen vooraf graag voor u.

CRAFTZAKKEN/TASSEN. Er zijn vele soorten craft in de handel. Soms zit er nog een extra laagje op het papier. Dat kan het stempelen bemoeilijken. Wilt u helemaal zekert zijn dat u de juiste inkt besteld? Stuur ons dan een stukje van uw CRAFTpapier toe met de vraag of wij dit willen testen. Hier berekenen wij uiteraard niets voor.

De Coloris 8080P is sneldrogend en daarom adviseren wij gebruik te maken van een ongedrenkt industrieel stempelkussen. Deze vindt u in het linkermenu bij "Stempelkussens" en dan de serie die op de foto's op elkaar zijn gestapeld.

Eigenschappen:
De Coloris 8080P is de inkt die het meest geschikt is voor op donkere ondergronden aangezien de inkt enigszins dekkend is. Ook is de 8080P geschikt voor op de huid voor festivals e.d.
Extra informatie
Produkt kleur none
Inkt kleuren none
Afdruk vorm none
Met datum Nee