Deurwaarders-stempel type 1

Deurwaarders-stempel type 1

Speciale deurwaarders datumstempel met de dagen voluit, Voorbeeld: achtentwintigste januari

Meer informatie
147,51 Excl. btw
178,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stroomlijn je deurwaarderspraktijk met onze Exclusieve Deurwaardersstempel voor Volledige Datums!

Als deurwaarder weet je dat precisie in je werk cruciaal is, maar het handmatig noteren van datums in letters kan een tijdrovende klus zijn. Onze op maat gemaakte Deurwaardersstempel is speciaal ontworpen om dit probleem op te lossen en je werk efficiënter te maken.

 

Waarom kiezen voor onze Exclusieve Deurwaardersstempel?

Tijdsbesparing: Met één eenvoudige stempelbeweging hoef je nooit meer handmatig datums in letters te noteren, wat je kostbare tijd bespaart.

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid: Fouten bij het noteren van datums zijn verleden tijd. Onze stempel zorgt ervoor dat elke datum foutloos wordt weergegeven.

Professionele uitstraling: Als deurwaarder is een professionele presentatie essentieel. Onze stempel geeft al je documenten een uniforme en hoogwaardige uitstraling.

Robuuste betrouwbaarheid: We hebben deze stempel ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij veelvuldig gebruik. Je kunt altijd vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid ervan.

 

Kortom, onze Exclusieve Deurwaardersstempel voor Volledige Datums is de perfecte oplossing om je werk te vereenvoudigen en je te concentreren op de essentie van je beroep. Zeg vaarwel tegen omslachtige administratieve taken en ervaar zelf de voordelen van deze unieke stempel. Bestel vandaag nog de jouwe en ontdek hoe moeiteloos het is om datums volledig en foutloos vast te leggen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.