Doe het zelf sets

Doe het zelf stempel 2360

Classic 2360 datum en 4 regels. Twee letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

Meer informatie
62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater: Jouw Stempel, Jouw Stijl

De Doe-het-zelf Classic 2360 Dater is dé stempel voor iedereen die controle wil hebben over zijn boodschap. Met deze krachtige stempel creëer je moeiteloos afdrukken die passen bij jouw behoeften, of je nu in een professionele omgeving werkt of je creatieve geest de vrije loop laat.

Metalen stempel 2360 datumhoogte 4.0 mm. Max. 4 regels. Het max. afdrukformaat is 30 x 45 mm. Inclusief 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set letterhoogte 3.5 mm. Maximaal aantal tekens per regel 16 à 20.

 

Voordelen van de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater:

 • Volledige Flexibiliteit: Dankzij de individuele letter- en cijferelementen heb je de vrijheid om telkens opnieuw aangepaste teksten te maken, variërend van zakelijke gegevens tot specifieke datums en persoonlijke berichten.
 • Ingebouwd Inktkussen: Met het ingebouwde inktkussen is gedoe met aparte inktkussens verleden tijd, waardoor je altijd kunt rekenen op schone en efficiënte afdrukken.
 • Verstelbare Datum: De roterende datum blijft altijd keurig in het midden van de stempelplaat, waardoor je de vrijheid hebt om tekst boven en/of onder de datum toe te voegen. De afdrukhoogte van de datum is 4 mm.
 • Ruimte voor 4 Regels Tekst: Met de mogelijkheid om vier regels tekst te plaatsen, kun je je boodschap helder en doeltreffend overbrengen.
 • Royale Afdrukgrootte van 45x30mm: Je afdrukken hebben een ruim formaat, zodat ze niet te missen zijn.
 • Milieubewust Ontwerp: Net als alle Colop stempels is de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater CO2-neutraal, waardoor je bijdraagt aan een groenere toekomst terwijl je stempelt.
 • Navulbaar Inktkussen: Het inktkussen is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood, en kan moeiteloos worden vervangen.
 • Handig Pincet Inbegrepen: Het meegeleverde pincet maakt het eenvoudig om de letter-, cijfer- en symbolelementen nauwkeurig te plaatsen.
 • Stabiele Afdruk: Het metalen frame van de Classic stempel zorgt voor een stevige afdruk, wat garant staat voor duurzaam gebruik.

 

Kortom, met de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater haal je een stempel in huis die aan al je verwachtingen voldoet. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek de onbegrensde mogelijkheden om je boodschappen te personaliseren en te presenteren zoals jij dat wilt.
 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.