Ei stempels

De eier stempel

De eier stempel is niet zo heel erg bekend en dat is eigenlijk erg jammer, want u kunt er heel wat kanten mee op! Een eier stempel is niet alleen nuttig voor uw horecazaak, maar deze stempels kunnen ook gebruikt worden voor creatieve doeleinden. Zowel zakelijk als privé. Ze komen dus in verschillende situaties handig van pas. Hieronder vertellen wij u meer over de toepassingen!

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw ei stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Wat is een eierstempel? 

Eierstempels zijn datum- of tekststempels met eventueel een afbeelding die in combinatie met de Noris 170 eierinkt geschikt zijn om op eieren te stempelen. Er zijn bijvoorbeeld datumstempels voor eieren ten behoeve aan de houdbaarheid, maar ook andere modellen die bedoeld zijn voor creatieve doeleinden. Een eierstempel met datum geeft dus goed aan of een ei nog vers is. Een leuke toepassing is het bestempelen van eieren voor hotels en B&B’s maar ook voor thuis om met een leuke tekst op het eitje uw gasten een onvergetelijk ontbijt te geven. Een ei stempel komt dus zowel van pas voor particulieren als de horeca. Hieronder meer over de mogelijkheden van een eierstempel!

 

Creatief plezier met een eierstempel

Een ei stempel kopen kan zowel voor uw eigen zaak als voor in uw vrije tijd. Stempel eieren bijvoorbeeld om een lieve of leuke spreuk toe te voegen zoals “EI♥YOU”. Verrassend en leuk voor uw partner als hij naar het werk gaat en hij vindt dit in zijn broodtrommel. Dit is ook een aanrader als u kinderen in huis heeft. Niets zo fijn als samen met uw kind knutselen, dit schept een hechte band!

Als Pasen eraan komt kunt u bijvoorbeeld de eieren stempelen met een mooie of grappige tekst. Pasen is uiteraard niet het enige moment waarop eieren stempelen leuk is. U kunt ook samen met uw deugnieten een eierstempel gebruiken voor een verjaardag of op een ander belangrijk moment. Of gewoon een ei stempel gebruiken om het ontbijt een beetje specialer te maken! Doordat u de eieren stempel zelf kunt ontwerpen is er heel veel mogelijk.

 

Een datumstempel voor eieren: altijd genieten van verse eitjes

Een datumstempel voor eieren kopen is een andere mogelijkheid. Datum op eieren stempelen gebeurt meestal in de fabriek bij het inpakken. Dit is niet het geval als u zelf kippen heeft.  Deze eier stempel is geschikt om de houdbaarheid erop te zetten. Denk bijvoorbeeld aan “houdbaar tot”. Stempel op ei na ei een duidelijke datum. Zo heeft u in een korte tijd al uw eieren bestempeld. Een ei stempel met datum zorgt ervoor dat u altijd van verse eieren kunt genieten. Gebruik uw datumstempel om de eieren te stempelen om zeker te zijn van de versheid waardoor u de veiligheid waarborgt. Doordat u altijd weet wanneer de houdbaarheid datum van de eieren verstreken is, vermijdt u een voedselvergifting. Een ei stempel met datum is dus zeker geen overbodige luxe!

 

Goedemorgen ei voor horecabedrijven

Als u een eigen horecazaak heeft zijn de eieren die u inkoopt uiteraard al voorzien van een datum. Dit is gedaan met een houdbaarheid eierstempel. Alleen op die manier kunt u uw gasten van verse en gezonde eieren voorzien.  Druk de stempel op ei na ei en stempel zo al uw eieren. Met onze eier stempel kunt u de eieren ook heel gemakkelijk en origineel versieren. Er zijn zoveel ideeën hiervoor. Denk eens aan een grappige tekst, een tip om erop uit te gaan of gewoon een “goedemorgen”. Op die manier maakt u het ontbijt voor uw gasten onvergetelijk!

Met een stempel op een ei ziet het er niet alleen fraaier uit, maar straalt het ook meer professionaliteit uit. Stempel eieren bijvoorbeeld op feestdagen of om gewone dagen op te fleuren. Een echte aanwinst voor uw horeca bedrijf!

 

Stempel op ei: ontdek verschillende soorten

Bent u op zoek naar een stempel voor eieren? Welke eierstempels u moet kopen, hangt af van welke stempel op het ei moet worden bedrukt. Voor leuke symbolen en tekstjes heeft u namelijk een heel andere eier stempel nodig dan voor het bestempelen met datum. Hieronder vindt u meer uitleg over het stempelen van eieren met een handstempel.

 

Stempel eieren met een handstempel

Een andere ei stempel die geschikt is voor deze toepassing is een handstempel. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in heel wat formaten. Hiermee kunt u mooie figuurtjes of teksten op de eieren bestempelen. Een handstempel is makkelijk om te gebruiken en kan daarom ook door kinderen gebruikt worden. Stempel uw eieren dus makkelijk met een handstempel. Let er wel op dat de stempelafdruk niet hoger is dan 1 cm en niet breder dan 4 cm. Hoe groter de stempelafdruk op uw ei, hoe moeilijker het wordt om een mooie afdruk te krijgen. Het is aan alle kanten bol en daarom is het afdrukformaat belangrijk.

 

Uw eigen eieren stempelen

Welk stempelmodel u ook kiest, u kunt op onze site eenvoudig zelf de tekst ontwerpen. Hiervoor hoeft u alleen maar op de stempel van uw keuze te klikken waarna u een eigen tekst kunt invullen. Afhankelijk van hoe groot de stempel is, kunt u er 1 of 2 regels tekst op laten zetten. Een klein logo of ander ontwerp naar keuze is uiteraard ook mogelijk. Laat je verbeelding helemaal de vrije loop en maak de leukste eierstempels voor uw zaak of eigen gebruik!

 

Een ei stempel kopen Kantoorstempels

Wilt u graag een ei stempel met datum kopen of heeft u liever eentje met een tekst of afbeelding? Dan vindt u in ons assortiment vast wat u zoekt. Een ei stempel kopen is bij ons niet alleen voordelig, maar ook erg makkelijk. Via onze online creator kunt u namelijk zelf uw tekst of logo toevoegen. Ontdek nu ons aanbod en u vindt ongetwijfeld een eierstempel van topkwaliteit!