ISPM 15 Handstempel 100x50 mm

ISPM 15 Handstempel 100x50 mm

ISPM 15 en meer modellen. Handstempel 100x50 mm. Wijzig uw gegevens in het online voorbeeld en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 100 x 50mm

77,58 Excl. btw
93,87 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De ISPM 15 Handstempel 100x50 mm: Uw Tastbare Garantie voor Verpakkingskwaliteit

In de wereld van verpakkingen is de ISPM 15 handstempel met zijn 100x50 mm afdrukformaat een ware hoeksteen. Dit veelzijdige instrument, met een duurzaam beukenhouten montuur, biedt niet alleen de mogelijkheid om persoonlijke gegevens toe te voegen aan houten verpakkingen, maar speelt ook een cruciale rol bij het bewijzen van naleving van de IPPC-richtlijn. Het resultaat? Een wereldwijde handel die veilig en hygiënisch is.

 

Specificaties in een Notendop:

  • Maximale Afdrukformaat: 100x50 mm
  • Montuur: Vervaardigd uit robuust beukenhout

 

Waarom de ISPM 15 Handstempel Onmisbaar is:

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is de onmisbare schakel voor verpakkingsprofessionals. Deze stempel is niet zomaar een accessoire, maar een wettelijke verplichting conform de IPPC-richtlijn voor houten verpakkingen die internationale grenzen overschrijden. Het levert overtuigend bewijs dat het behandelde hout een grondige hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen uit te schakelen, in overeenstemming met internationale normen voor een veilige en gezonde wereldwijde handel.

 

Belangrijke Kenmerken van het IPPC-Merkteken:

Landcode (NL): Dit merkteken bevat de ISO-landencode voor Nederland (NL).

Registratienummer van de Behandelaar: Voeg het unieke 3-cijferige registratienummer van de verantwoordelijke instantie toe.

Behandelingswijze: U kunt kiezen uit verschillende behandelingsmethoden, zoals Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Let op: Binnen de EU is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode sinds 18 maart 2010 verboden vanwege wettelijke beperkingen. Toch blijft deze methode buiten de EU in sommige landen in gebruik. Ongeacht de gekozen behandelingsmethode voldoet hout dat is gemarkeerd met deze handstempel aan de ISPM 15-standaard.

 

Heldere Kaderrand voor Duidelijke Informatie:

Het merkteken is voorzien van een duidelijke kaderrand die de IPPC-korenaar en de code-componenten scheidt door middel van een verticale lijn. Een koppelteken dient om de ISO-landencode te scheiden van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming, waardoor alle informatie op gestandaardiseerde en begrijpelijke wijze wordt weergegeven.

 

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is uw betrouwbare bondgenoot voor verpakkingskwaliteit. Bestel vandaag nog uw eigen stempel en zorg ervoor dat uw houten verpakkingen voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.