Kleding stempel

Een kledingstempel, nuttig én creatief

Wij hebben al jaren lang ervaring met heel wat soorten stempels. Ook het stempelen op textiel behoort tot onze expertise. Daarom hebben wij in ons gamma diverse stempels en inkt die voor textiel geschikt zijn. Met een kledingstempel heeft u heel wat mogelijkheden. Ze zijn voor diverse toepassingen geschikt. Elke taak van stempelen vraagt de juiste stempel. In ons gamma vindt u dan ook textielstempels van gerenommeerde merken en van hoge kwaliteit. Wij staan u graag bij bij het kiezen van de stempel en de inkt die perfect aan uw wensen voldoen.

☑️ Kies het juiste type kleding stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw kleding stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw kleding stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Waarom kiezen voor een kleding stempel?

We kennen allemaal het probleem van kledingstukken die verloren gaan. Uw kinderen gaan zwemmen, gaan naar de sportschool of jeugdbeweging of uzelf gaat naar de fitness. Hoe vaak gebeurt het niet dat een van uw kinderen zijn t-shirt of broek is vergeten in de kleedkamer? Of ze keren terug van het kamp met de jeugdbeweging en een gedeelte van hun kleding ontbreekt. Met wat geluk vindt u het terug tussen de verloren voorwerpen. Maar als er geen naam in de kleding staat, dan is het risico groot dat u het gewoon kwijt bent. Misschien heeft iemand anders het per ongeluk meegenomen. Om dit te voorkomen kunt u uw kleding stempelen door middel van een speciaal daarvoor ontworpen kledingstempel met naam. Dankzij een kledingstempel met naam zullen uw kinderen of uzelf geen kledij meer verliezen. Ook in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen wordt met een naamstempel de kleding van het personeel en van de bewoners van een naam voorzien. De kleding wordt gezamenlijk gewassen en is daarna zeer makkelijk terug per persoon te sorteren. Of denk bijvoorbeeld aan ateliers waar het personeel bedrijfskledij draagt en deze kleding door de firma gewassen wordt. Ook hier is het zeer nuttig om telkens de juiste kleding aan de juiste persoon terug te geven. Dit zijn maar enkele voorbeelden van toepassingen van kleding stempels. U merkt het, met een kledingstempel met naam vermijdt u heel wat ongemakken. Een naamstempel voor kleding voorkomt vele discussies en eindeloos zoeken naar verloren kledij. Kleding stempelen met een geschikte kledingstempel heeft alleen maar voordelen!

 

Welke kleding stempels bestaan er zoal?

Om te beginnen hebben wij in ons gamma kleding stempels die zelfinktend zijn. Bij elke naamstempel voor kleding krijgt u een set letters en cijfers bijgeleverd. Met het bijhorende pincetje plaatst u de letters en cijfers zonder problemen in de stempel. Met andere woorden: u kiest zelf welke naam of tekst u op de stempel wilt. U kunt de stempel dus perfect gebruiken om kleding te stempelen van verschillende personen.

Meestal wordt een kledingstempel voor een naam gebruikt. Hiervoor zijn zelfinktende kleding stempels perfect. Maar als u toch nog iets anders wilt dan wat u met een zelfinktende kleding stempel kunt doen, dan hebben wij voor u ook houten stempels in ons assortiment. Bij deze kleding stempels kunt u zelf uw ontwerp samenstellen via onze online ontwerptool. Op deze manier kunt u zelf de tekst toevoegen met eventueel een afbeelding of logo. Denk bijvoorbeeld aan een kleding stempel met logo of een tekening. Hierdoor valt uw naamstempel voor kleding nóg meer op. Als u deze gebruikt met textielinkt, dan kunt u hiermee zeer creatief omgaan. 

 

Denk bijvoorbeeld aan een mooie tekst op een jeansbroek of een afbeelding op een T-shirt. Het is misschien een prettige bezigheid om een namiddag samen met de kinderen een deel van hun kleding te stempelen? Laat hun fantasie gerust werken! Na deze activiteit van kleding stempelen hebben ze unieke en gepersonaliseerde kledingstukken in hun garderobe.

Kies voor aangepaste textielinkt

In ons assortiment vindt u verschillende kleuren textielinkt. Als u aan de slag gaat met een houten kleding stempel waarbij u textielinkt nodig heeft, kijk dan goed bij de specificaties van de inkt. Het werken met kleding stempels is nuttig of kan anderzijds ook heel prettig zijn. Maar u wilt dan toch ook dat het resultaat zo lang mogelijk blijft? Kijk daarom op welke basis de inkt is gemaakt, of hij wasecht is en op welke stoffen hij mag worden gebruikt. Niet alle inkten zijn namelijk geschikt voor alle stoffen. Noris 325 en Noris 320 zijn geschikte inktsoorten om kleding te stempelen. Als u hierover toch twijfels heeft, vraag het ons gerust. Wij adviseren u graag.

 

Uw kleding stempel online kopen

U kunt uw kledingstempel perfect online kopen. Uw bestelling wordt zeer snel geleverd. Plaatst u uw bestelling voor een kledingstempel op werkdagen vóór 15.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde werkdag nog op de post gedaan wordt. Heeft u nog vragen over een bepaalde kleding stempel of weet u niet goed of uw kleding wel in aanmerking komt om met een stempel te merken? Contacteer ons gerust via telefoon, mail of chat. Of u stelt uw vraag via het invulformulier op onze website. Wij staan klaar om u te helpen de juiste textielstempel te kiezen.