Naamstempels

Naamstempels. Alle soorten en maten met tekst en/of logo


Naamstempels zijn nog steeds noodzakelijk. Door digitalisering gebruiken bedrijven hun naam stempels minder vaak maar de noodzaak om er één te hebben blijft. Een naam stempel geeft daarbij ook een professionele uitstraling op papier. Behalve de adresgegevens kan op een naamstempel uiteraard ook uw logo geplaatst worden. Daar hangt geen meerprijs aan. Een stempel heeft altijd 1 kleur, dus het logo heeft dezelfde kleur als de tekst. Wilt u één of meerdere naamstempels kopen lees dan hieronder verder of ga direct naar:
 
Colop Classic naamstempel naamstempel handstempel naamstempel colop printer Full color naamstempel
 COLOP CLASSIC NAAMSTEMPEL   NAAMSTEMPEL VAN HOUT  COLOP PRINTER NAAMSTEMPEL  FULL COLOR NAAMSTEMPEL

 

Het allernieuwste in stempelland is de electronische Full Color stempel de Colop E-Mark. Deze electronische naam stempel kan verschillende full color stempelafdrukken maken. Gaat u deze naamstempel kopen dan kunt u gebruik maken van de speciale app om de teksten/logo’s te importeren en maakt u de mooiste full color afdrukken. Ook kunt u wisselen van afdruk zo vaak u maar wilt.
 

Naamstempel laten maken


Naamstempel laten maken en naamstempel bestellen is eigenlijk heel gemakkelijk op onze website. Kijk in de linker kolom welke naamstempel u wilt bestellen. Er is een grote keuze uit modellen. Het hoofdstukje “Meeste voorkomende stempels” zegt het al. Hier zou u kunnen starten met uw zoektocht om een naamstempel te laten maken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u met het ontwerpen van de naamstempel beginnen. Tekst, logo, het is allemaal mogelijk. Heeft u het ontwerp gemaakt en bent u helemaal tevreden, dat kunt u uw stempel bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 15.00 uur, dan versturen wij uw naamstempel nog dezelfde dag.

 

In welke situaties maakt u gebruik van een naamstempel


Wilt u een naamstempel laten maken dat is het belangrijk te weten waarop u gaat stempelen. In de meeste gevallen zal dit op gewoon (niet glad) papier zijn. Dan volstaat de standaard inkt die in een zelfinktende stempel zit.
Wij kunnen een naamstempel maken zoals u dat wilt. Met een tekst, een logo of zelfs een soort van blokstempel voor de boekhouding. Het kan allemaal.
Naamstempel zelf maken? Ook kunt u zelf uw stempel maken. Daarvoor hebben wij de zgn. Doe Het Zelf stempels. Dit zijn zelfinktende stempels met losse letters. Die kunt u zelf in de stempel zetten en zo een tekst maken. Een logo kan dan niet. De tekst maken vergt enige handigheid. Wilt u deze naam stempel zelf maken omdat u denkt dat de levertijd sneller is? Kies dan toch maar voor een naamstempel laten maken want daarvan is de levertijd net zo snel.
Hieronder vindt u toepassingen voor naamstempels. Uiteraard zijn er nog veel meer!
  • Op rekeningen en briefpapier.
  • Onder belangrijke papieren, contracten, werkovereenkomsten e.d.
  • Een handtekeningstempel zonder tekst, met dus alleen een handtekening
  • Als visitekaartje.
  • Naamstempel kind. Voor in kleding van kinderen (school, sport)*.
  • Voor in kleding van ouderen in zorgcentra*.
* Let op! Hier is speciale textielinkt voor.

 

Verschillende merken naamstempels


Er zijn heel veel verschillende merken naamstempels te bestellen. De beste en bekendste zijn Colop en Trodat. Dit zijn veelal zelfinktende stempels. Dat betekend dat ze een ingebouwd stempelkussen hebben waardoor je geen los stempelkussen nodig hebt. Dit stempelkussen is machinaal gevuld waardoor je, afhankelijk van met merk en de hoeveelheid inkt die je nodig hebt, tot wel 7.000 afdrukken kan maken. Daarna kan je een nieuw inktkussentje aanschaffen. Dit kost meestal slechts een paar euro. Een nieuwe naam stempel kopen als de tekst niet meer juist is en gewisseld met worden is niet nodig. U vervangt gewoon het stempelplaatje en het inktkussentje. Een nieuwe stempel maken is dus vaak helemaal niet nodig.

 

Verschillende uitvoeringen Colop en Trodat naamstempels


Wij hebben beide merken in ons assortiment. Zowel Colop als Trodat hebben allerlei verschillende type naamstempels. Zo heeft Colop de kunststof Colop Printer, de robuuste Colop Classic en de metalen Colop Expert-line. Trodat heeft de Trodat Printy en de Professional naam stempels.
U kunt al deze naamstempels bestellen via deze website. De naamstempels zijn gemakkelijk online vorm te geven en leverbaar binnen 1 werkdag. Van het merk Colop hebben we ook Doe-Het-Zelf stempels. U kunt dan uw naamstempel zelf maken. Een naamstempel kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Onze meest populaire naamstempels. Naamstempel kind.


Onze meest populaire naamstempels zijn moeilijk vast te stellen. Wilt u naamstempels bestellen voor een bedrijf of juist als particulier? Dat maakt veel verschil. Voor bedrijven wordt vaak gekozen voor een stempel die heel lang meegaat. De EOS stempel is er zo één. Deze gaat wel tot 20.000 afdrukken mee.
Een particulier zal vaak een handstempel bestellen of een Colop Printer. Vaak is dit dan een naamstempel voor het kind. Dit zijn dan stempels voor in de sportkleding zodat deze niet kwijt raken. Zo’n naamstempel kind is niet alleen populair voor de sportkleding maar je kan er ook mee op stickers stempelen die dan weer op broodtrommeltjes, bekers en andere spullen geplakt kunnen worden die mee naar school of de sportclub gaan. Zo heb je zo je naamstempel snel terugverdiend. Voor stempelen in kleding kunt u de speciale naamstempel bestellen van Colop: de “Colop textiel naamstempel”. Deze stempel kunt u voor het hele gezin gebruiken. Deze stempel bevat allemaal losse letters en zodoende kunt u uw naamstempel zelf maken. Een naamstempel maken is dus erg handig voor bedrijven èn particulieren.