Naamstempels

Naamstempel laten maken

Een naamstempel kan handig zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven. Een stempel met naam is vooral enorm praktisch, en voor bedrijven ook een manier om een professionele uitstraling op papier te krijgen. Vooral als er naast een naam ook adresgegevens of bijvoorbeeld een logo op de stempel staan. Een naamstempel heeft altijd één kleur, dus het logo heeft dezelfde kleur als de tekst. 

Eén of meerdere naamstempels kopen? Volg onderstaande stappen en/of lees de tekst hieronder.

☑️ Kies het juiste type naamstempel uit en klik daar op.

☑️ In onze “creator” kunt u zelf uw stempel met naam ontwerpen of een ontwerp uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw naamstempel(s) dezelfde dag.
 

Stempels met naam laten maken
 

Stempel met naam bestellen

Een stempel met naam laten maken en zo'n naamstempel bestellen is heel gemakkelijk bij Kantoorstempels.nl. Er is een grote keuze uit verschillende modellen. De categorie “Meest voorkomende stempels” zegt het al. Hier zou u kunnen starten met uw zoektocht om uw eigen naamstempel te laten maken. 
 

Naamstempel ontwerpen

Heeft u een keuze voor een bepaalde stempel gemaakt? Begin dan in onze creator met het ontwerpen van de naam stempel. Hier vindt u diverse ontwerpopties, zoals het toevoegen van tekst, kaders of lijnen. U kunt in veel gevallen ook een eigen bestand, zoals een logo, uploaden. 

Heeft u het ontwerp gemaakt en bent u helemaal tevreden, dat kunt u uw naamstempel(s) bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 15.00 uur, dan versturen wij uw stempel met naam dezelfde dag nog.

 

In welke situaties maakt u gebruik van een naamstempel?

Wilt u een naamstempel laten maken? Dan is het belangrijk om te weten waarop u gaat stempelen. In de meeste gevallen zal dit op gewoon (niet glad) papier zijn. Dan volstaat de standaard inkt die in een zelfinktende stempel zit.

Hieronder vindt u een aantal toepassingen voor stempels met naam:

  • Op rekeningen en briefpapier.
  • Onder belangrijke papieren, contracten, werkovereenkomsten e.d.
  • Een handtekeningstempel zonder tekst, met dus alleen een handtekening.
  • Een naamstempel als visitekaartje.
  • Naamstempel kind. Voor in kleding van kinderen (school, sport)*.
  • Voor in kleding van ouderen in zorgcentra*.

* Let op! Hier is speciale textielinkt voor.

 

Doe-het-zelf naamstempels

Een naam stempel maken waarvan u de tekst kunt verwisselen? Daarvoor hebben wij de zogenaamde doe-het-zelf stempels. Dit zijn zelfinktende stempels met losse letters en cijfers. Die kunt u zelf in de stempel zetten waardoor u een eigen tekst kunt maken. Een logo is hier helaas niet mogelijk. De tekst maken vergt enige handigheid met behulp van de pincet. 
 

Naamstempel kind: de textielstempel

U heeft het vast weleens meegemaakt dat uw kind een jas, sjaal of handschoenen is kwijtgeraakt op school. Door de grote hoeveelheid verschillende jassen etc. op school is de kans groter dat er iets kwijtraakt of dat iemand anders het per ongeluk meeneemt. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen met een textielstempel met naam erop.

Maak gebruik van een gepersonaliseerde naamstempel om de kleding van uw kind of uzelf te markeren, zodat u minder snel wat kwijtraakt. Via onze ontwerptool kunt u de stempels eenvoudig aanpassen in slechts enkele stappen. Zo beslist u zelf of u alleen initialen wilt toevoegen of een volledige naam.

Wilt u een naamstempel voor kleding bestellen? Doe dit op werkdagen voor 15:00 uur, en we verzenden de bestelling dezelfde dag nog!

 

Verschillende merken naamstempels

Er zijn talloze merken naamstempels verkrijgbaar, maar de bekendste zijn de stempels van Colop en Trodat. Dit zijn veelal zelfinktende stempels. Dat wil zeggen dat deze stempels een ingebouwd stempelkussen hebben waardoor u geen los stempelkussen nodig heeft. Dit stempelkussen is machinaal gevuld waardoor u, afhankelijk van met merk en de hoeveelheid inkt die u nodig heeft, tot wel 7.000 afdrukken kunt maken. Daarna kunt u een nieuw inktkussentje aanschaffen. Een volledig nieuwe naam stempel maken zodra de tekst niet meer klopt is dus niet nodig. U vervangt gewoon het stempelplaatje en het inktkussentje
 

Colop of Trodat naamstempel: verschillende uitvoeringen

Zowel van Colop als Trodat hebben we verschillende typen naamstempels in ons assortiment. Zo heeft Colop de kunststof Colop Printer, de robuuste Colop Classic en de metalen Colop Expert-line. Trodat heeft de Trodat Printy en de Professional naam stempels.

Al deze naamstempels bestelt u via onze website. De stempels zijn gemakkelijk online vorm te geven en leverbaar binnen 1 werkdag. Een stempel met eigen naam kopen was nog nooit zo gemakkelijk!