Naamstempels

Naamstempels worden veel gebruikt. Zowel particulier als voor bedrijven. Door digitalisering gebruiken bedrijven hun naamstempels minder vaak maar de noodzaak om er een te hebben blijft. Een naam stempel geeft daarbij ook een professionele uitstraling op papier. Behalve de adresgegevens kan op een naamstempel uiteraard ook uw logo geplaatst worden. Daar hangt geen meerprijs aan. Een stempel heeft altijd één kleur, dus het logo heeft dezelfde kleur als de tekst. Wilt u één of meerdere naamstempels kopen lees dan hieronder verder of ga direct naar een van de volgende categorieën:

 

 

Naamstempel laten maken

Een eigen naamstempel laten maken en een naamstempel bestellen is eigenlijk heel gemakkelijk op onze website. Kijk in de linker kolom welke naam stempel u wilt bestellen. Er is een grote keuze uit verschillende modellen. Het hoofdstuk “Meeste voorkomende stempels” zegt het al. Hier zou u kunnen starten met uw zoektocht om uw eigen naamstempel te laten maken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u met het ontwerpen van de naam stempel beginnen. Hier vindt u meerdere mogelijkheden om uw naamstempels te maken zoals het toevoegen van tekst, logo’s, kaders of lijnen. Het is allemaal mogelijk. Heeft u het ontwerp gemaakt en bent u helemaal tevreden, dat kunt u uw naamstempels bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 15.00 uur, dan versturen wij uw stempel nog dezelfde dag.

In welke situaties maakt u gebruik van een naamstempel

Wilt u een naamstempel laten maken? Dan is het belangrijk om te weten waarop u gaat stempelen. In de meeste gevallen zal dit op gewoon (niet glad) papier zijn. Dan volstaat de standaard inkt die in een zelfinktende stempel zit.
Wij kunnen naamstempels maken zoals u dat wilt. Met een tekst, een logo of zelfs een blokstempel voor de boekhouding. Het kan allemaal.
Een naam stempel zelf maken? Ook kunt u zelf uw stempel maken. Daarvoor hebben wij de zogenaamde Doe Het Zelf stempels. Dit zijn zelfinktende stempels met losse letters en cijfers. Die kunt u zelf in de stempel zetten waardoor u een eigen tekst kunt maken. Een logo is hier helaas niet mogelijk. De tekst maken vergt enige handigheid met behulp van de pincet. Wilt u deze naam stempel zelf maken omdat u denkt dat de levertijd sneller is? Dat hoeft niet! Een naamstempel laten maken kan namelijk net zo snel.

Hieronder vindt u een aantal toepassingen voor naamstempels. Uiteraard zijn er nog veel meer!

  • Op rekeningen en briefpapier
  • Onder belangrijke papieren, contracten, werkovereenkomsten e.d.
  • Een handtekeningstempel zonder tekst, met dus alleen een handtekening
  • Als visitekaartje
  • Naamstempel kind. Voor in kleding van kinderen (school, sport)*
  • Voor in kleding van ouderen in zorgcentra*

* Let op! Hier is speciale textielinkt voor.

Om verder in te gaan op de naamstempel kind, kunnen we een aantal voorbeelden benoemen waar zo’n stempel met naam van uw kind handig kan zijn. U heeft het wellicht weleens meegemaakt dat uw kind zijn of haar jas, sjaal of handschoenen kwijt is geraakt op school. Omdat er zoveel verschillende jassen bij elkaar hangen op een school is de kans natuurlijk groter dat deze kwijtraakt of dat iemand anders het per ongeluk meeneemt. Dit probleem is snel en makkelijk op te lossen met een stempel naam. Uw kind kan de jas dan makkelijker terugvinden als u de stempel bijvoorbeeld gebruikt op het label van de jas. Als de jas gevonden wordt, kan het ook binnen de kortste keren teruggegeven worden aan de juiste persoon. Het heeft alleen maar voordelen! Denk bijvoorbeeld ook aan de gymlessen of de trainingen bij de sportclub. In het kleedlokaal belanden de sportkleding vaak door elkaar. Met een eigen naamstempel van uw kind is dit zo weer terug te vinden. Gebruik de stempel met naam om alle kleding van uw kinderen te stempelen zodat u er zeker van bent dat niks meer kwijtraakt. U kunt dit natuurlijk ook gebruiken bij uw eigen kleding of andere accessoires. De stempels zijn in enkele stappen te personaliseren via onze ontwerptool zodat u er zelf voor kan kiezen of u alleen de initialen wilt toevoegen of de volledige naam van uw kind. Wilt u de naamstempels bestellen? Doe dit dan op werkdagen vóór 15.00 uur. Dan garanderen wij een snelle levertijd van slechts één werkdag.

 

Verschillende merken naamstempels

Er zijn heel veel verschillende merken naamstempels te bestellen. De beste en bekendste zijn de stempels van Colop en Trodat. Dit zijn veelal zelfinktende stempels. Dat wil zeggen dat deze stempels een ingebouwd stempelkussen hebben waardoor u geen los stempelkussen nodig heeft. Dit stempelkussen is machinaal gevuld waardoor u, afhankelijk van met merk en de hoeveelheid inkt die je nodig hebt, tot wel 7.000 afdrukken kunt maken. Daarna kunt u een nieuw inktkussentje aanschaffen. Dit kost meestal slechts een paar euro. Een nieuwe naam stempel kopen zodra de tekst niet meer juist is en gewisseld moet worden is daarom niet nodig. U vervangt gewoon het stempelplaatje en het inktkussentje. Een nieuwe stempel maken is dus vaak helemaal niet nodig.

Verschillende uitvoeringen Colop en Trodat naamstempels

Wij hebben beide merken in ons assortiment. Zowel Colop als Trodat hebben allerlei verschillende type naamstempels. Zo heeft Colop de kunststof Colop Printer, de robuuste Colop Classic en de metalen Colop Expert-line. Trodat heeft de Trodat Printy en de Professional naam stempels.
U kunt al deze naamstempels bestellen via onze website. De naamstempels zijn gemakkelijk online vorm te geven en leverbaar binnen 1 werkdag. Van het merk Colop hebben we ook Doe-Het-Zelf stempels. U kunt dan uw naam stempel zelf maken. Een stempel met eigen naam kopen was nog nooit zo gemakkelijk!