Pocket Stamp 30 Plus, groen

Pocketstamp Plus 30 Green Line

Pocket Stamp 30 Plus - Groen. Ontwerp hier zelf uw trendy zakstempel voor onderweg.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

26,50 Excl. btw
32,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Handige stempel voor onderweg: Pocketstamp Plus 30 Green Line

Ontdek de veelzijdige Pocketstamp Plus 30 Green Line, een compacte stempel met groots prestatievermogen. Met zijn opvallende groene frame en uitmuntende functionaliteit biedt deze stempel de ideale balans tussen mobiliteit en kracht.

 

Productinformatie:

 • Het opvallende groene frame voegt een vleugje elegantie toe aan uw stempelafdrukken.
 • Ervaar het gemak van een maximaal afdrukformaat van 47x18mm voor heldere en opvallende resultaten.
 • Het ingebouwde inktkussentje bevat watergebaseerde inkt, speciaal geschikt voor normaal (niet-glad) papier.
 • Personaliseer met maximaal 5 regels tekst, waardoor u vrijheid hebt om uw stempelafdrukken aan te passen aan uw behoeften.

 

Toepassingen:

 • Efficiëntie onderweg: Of u nu onderweg bent of op locatie werkt, de Pocketstamp Plus 30 Green Line biedt de ultieme draagbare stempeloplossing. Zorg voor professionele afdrukken, waar u zich ook bevindt.
 • Een Persoonlijke Touch: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw papieren creaties, zoals brieven, wenskaarten of geschenken. Met ruimte voor maximaal 5 regels tekst, kunt u uw eigen stempelafdrukken creëren die bij uw stijl passen.
 • Geocaching Avonturen: Maak uw geocaching-ervaringen onvergetelijk met de Pocketstamp Plus 30 Green Line. Laat een unieke stempel achter om uw vondsten te markeren en geef uw ontdekkingen een persoonlijk karakter.
 • Professionele Documenten: Voeg een professionele uitstraling toe aan uw documenten, zoals facturen, bonnen en officiële formulieren. Het groene frame van de stempel voegt een vleugje onderscheid toe aan uw zakelijke correspondentie.

 

Haal het beste uit de draagbare stempelkracht van de Pocketstamp Plus 30 Green Line. Bestel vandaag nog en ervaar het moeiteloze gemak van stempelen, waar u ook bent.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.