Pocket Stamp 30 Plus, blauw

Pocketstamp Plus 30 Indigo

Pocket Stamp 30 Plus - Blauw. Ontwerp hier zelf uw trendy zakstempel voor onderweg.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

26,50 Excl. btw
32,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Pocketstamp Plus 30 Indigo - Compacte Draagbare Stempel voor Onderweg

 

Over de Pocketstamp Plus 30 Indigo:

De Pocketstamp Plus 30 Indigo is de ultieme metgezel voor frequente reizigers en dynamische individuen die altijd behoefte hebben aan een betrouwbare stempel binnen handbereik. Met zijn stijlvolle donkerblauwe frame en gestroomlijnde ontwerp voegt deze stempel een vleugje verfijning toe aan uw dagelijkse stempelbehoeften. Of u nu zakelijke documenten markeert of persoonlijke creatieve projecten wilt ondertekenen, deze stempel biedt een royale maximale afdrukafmeting van 47x18 mm, wat het een veelzijdige keuze maakt voor diverse toepassingen.

 

Belangrijkste Kenmerken:

Elegant Montuur: Het donkerblauwe frame van de Pocketstamp Plus 30 Indigo voegt een vleugje stijlvolle klasse toe aan uw stempelervaring.

Ruime Afdrukcapaciteit: Met een genereuze maximale afdrukafmeting van 47x18 mm kunt u aanzienlijke informatie of creatieve ontwerpen in één afdruk vastleggen.

Inkt op Basis van Water: Het ingebouwde inktkussentje bevat watergebaseerde inkt, speciaal geschikt voor gebruik op standaard papier met een niet-gladde textuur. Dit zorgt voor scherpe en duidelijke afdrukken.

Flexibele Tekstopties: Met ruimte voor maximaal 5 regels biedt deze stempel voldoende plaats voor gedetailleerde tekst of unieke ontwerpen.

Betrouwbare Constructie: Gefabriceerd uit hoogwaardige materialen, verzekert de Pocketstamp Plus 30 Indigo duurzaamheid en consistente prestaties, zelfs bij frequent gebruik.

 

Toepassingsmogelijkheden:

Mobiele Werkplek: Maak een professionele indruk met stempelafdrukken, waar u zich ook bevindt. Ideaal voor professionals onderweg.

Efficiënt Documentbeheer: Wijs snel en doeltreffend belangrijke informatie toe aan documenten en papieren.

Persoonlijke Handtekeningen: Voeg een persoonlijk tintje toe door officiële handtekeningen op documenten te plaatsen voor een professionele uitstraling.

Creatieve Uitdrukking: Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg unieke stempels toe aan kunst- en knutselprojecten.

Geschikt voor Geocaching: Een uitstekende keuze voor geocachers om hun sporen achter te laten op verborgen schatten.

 

Met de Pocketstamp Plus 30 Indigo heeft u de kracht van een stempel altijd binnen handbereik, waar u ook gaat. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw dagelijkse stempelbehoeften en geniet van scherpe, heldere afdrukken op elk gewenst moment. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en gebruiksgemak van deze prachtige draagbare stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.