Pocket Stamp 40 Plus, zwart
Pocket Stamp 40 Plus, zwart

Pocketstamp Plus 40 Black

Pocket Stamp 40 Plus - zwart. Ontwerp hier zelf uw trendy zakstempel voor onderweg.

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

34,14 Excl. btw
41,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Verfijnd Stempelwerk: Pocketstamp Plus 40 Zwart Inktstempel

Ontdek de veelzijdigheid van de Pocketstamp Plus 40 Zwart Inktstempel, een compact en stijlvol instrument dat perfect is voor onderweg en dagelijks gebruik. Met zijn slanke zwarte omlijsting en het vermogen om te imponeren met een maximale afdrukafmeting van 59x23mm, zal deze stempel zonder moeite voldoen aan al jouw stempelbehoeften. Het geïntegreerde inktkussen met waterbasis inkt en de mogelijkheid om 6 regels tekst te bevatten, maken deze stempel tot een uitstekende keuze voor organisatie en personalisatie.

 

Productinformatie:

 • Elegant Ontwerp: Het verfijnde zwarte kader voegt een vleugje klasse toe aan jouw stempelafdrukken.
 • Ruime Afdrukmogelijkheden: Met een maximale afdrukafmeting van 59x23mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor heldere en leesbare afdrukken.
 • Waterbasis Inkt: Het ingebouwde inktkussen bevat inkt op waterbasis, perfect geschikt voor normaal (niet-glad) papier en zorgt voor scherpe en duurzame resultaten.
 • Tot 6 Regels Tekst: Personaliseer jouw afdrukken met maximaal 6 regels tekst, waardoor je flexibel bent om de gewenste informatie over te brengen.

 

Toepassingen:

 • Efficiënte Zakelijke Communicatie: Optimaliseer jouw zakelijke correspondentie door belangrijke details zoals adres, telefoonnummer en website met één enkele stempel toe te voegen.
 • Gemakkelijk Onderweg: Dankzij het handige formaat kun je altijd en overal stempelen op documenten, notities en formulieren.
 • Georganiseerde Structuur: Breng orde in jouw werkruimte door boeken, documenten en mappen te labelen met aangepaste stempelafdrukken.
 • Creatieve Expressie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan creatieve projecten zoals scrapbooks en handgemaakte kaarten met unieke stempelontwerpen.
 • Feestelijke Accenten: Geef uitnodigingen en bedankbriefjes een speciale flair door ze te verfraaien met aangepaste stempelversieringen.
 • Snelle Identificatie: Markeer belangrijke informatie op pakketten, documenten en materialen voor een vlotte en moeiteloze identificatie.

 

De Pocketstamp Plus 40 Zwart Inktstempel combineert draagbaarheid met functionaliteit en biedt een moeiteloze manier om indruk te maken met jouw stempelafdrukken. Met deze betrouwbare metgezel beheer je al jouw stempelbehoeften met gemak en precisie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.