Pocketstamp R30 Indigo

Pocket Stamp R30 met kleur indigo montuur. Max. 5 regels.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø32mm

19,96 Excl. btw
24,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Stijlvol Praktisch

Ontdek de Handzame Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Waar Stijl en Functionaliteit Samenkomen

De Pocketstamp R30 Indigo stempel bundelt doordachte bruikbaarheid met een hedendaags ontwerp, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor degenen die voortdurend onderweg zijn en een praktische stempeloplossing nodig hebben. Het diepblauwe montuur voegt een vleugje verfijning toe aan deze praktische metgezel.

 

Belangrijkste Eigenschappen:

  • Verfijnd Ontwerp: Het stijlvolle donkerblauwe montuur van de Pocketstamp R30 Indigo stempel geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar biedt tevens praktische functionaliteit.
  • Optimaal Afdrukformaat: Met een royale maximale afdrukdiameter van Ø30mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw tekst en afbeeldingen.
  • Ingebouwd Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, specifiek ontworpen voor gebruik op standaard papier met een niet-gladde textuur.
  • Ruimte voor 4 Regels: Pas de stempel aan met maximaal 4 regels tekst, waardoor u al uw benodigde informatie kunt plaatsen.

 

Praktische Toepassingen:

  • Optimale Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht is de Pocketstamp R30 Indigo stempel ideaal voor professionals die vaak onderweg zijn. Stempel eenvoudig essentiële gegevens op documenten, formulieren en notities, waar u zich ook bevindt.
  • Efficiëntie op Kantoor: Maak indruk op collega's en klanten door professioneel ogende documenten te creëren. Voeg snel en gemakkelijk adresgegevens, datums, handtekeningen en meer toe.
  • Onmisbaar voor Geocaching: Deze stempel heeft niet enkel een kantoortoepassing, maar is tevens een waardevolle aanwinst voor geocaching liefhebbers. Geef een unieke stempel aan uw geocache-logboeken en maak uw ontdekkingen extra speciaal.

 

De Pocketstamp R30 Indigo stempel biedt een uitgebalanceerde mix van draagbare flexibiliteit en de optie om een persoonlijke toets toe te voegen aan diverse documenten. Het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige inkt versterken uw professionele uitstraling, terwijl de praktische functionaliteit uw efficiëntie verhoogt. Of u nu onderweg bent, op kantoor werkt of de natuur verkent, deze stempel is uw betrouwbare reisgenoot.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.