Port betaald stempel

Port betaald stempel: uitleg, voordelen & mogelijkheden van onze stempels

De gemiddelde ondernemer die pakketten, dozen of materialen verzendt, kan eigenlijk niet zonder een set stempels om de zendingen die met de post meegaan te voorzien van een bedrijfslogo, nuttige informatie of een bepaalde boodschap. Een van de meest gebruikte stempels van mensen die veel pakketten en producten versturen, is een port betaald stempel. Wat is een port betaald stempel eigenlijk? Een port betaald stempel hoe werkt het? Waarom zou u eigenlijk een port betaald stempel kopen? En weet u, als u een port betaald stempel wilt kopen, waar kunt u die dan kopen?

 

 

Wat is een stempel port betaald?

Een port betaald stempel PostNL is een stempel die u kunt gebruiken om uw poststukken mee te frankeren. Hoe werkt een port betaald stempel gebruiken precies en hoe dient u een port betaald enveloppe te gebruiken? U mag een port betaald stempel PostNL gebruiken als u een zakelijk overeenkomst met het postbedrijf heeft afgesloten. Hierbij mag u met een stempel port betaald enveloppen voordrukken. Van tevoren dient u als ondernemer aan te geven hoeveel enveloppen met een port betaald stempel u aanlevert en wat het gewicht is. De enveloppen met de stempel port betaald worden met een orderformulier waarop deze gegevens staan vermeld, ingeleverd bij het BusinessPoint van PostNL.

Voordelen van port betaald versturen

Uw bedrijfspost via enveloppen met port betaald versturen heeft een aantal interessante voordelen. Wat zijn precies de voordelen van een port betaald enveloppe gebruiken? In de eerste plaats is een eigen stempel gemakkelijk om snel veel post te stempelen en te versturen. U hoeft niet zelf met postzegels in de weer, maar kunt razendsnel met een stempel port betaald uw zendingen frankeren. Dit scheelt u veel tijd bij het klaarmaken van de verzending. Vervolgens kunt u in één keer uw enveloppen aanbieden bij het postbedrijf en deze tegelijk port betaald versturen.
Een tweede voordeel van zo’n stempel op uw post zetten is dat u hiermee echt opvalt tussen de andere post. Een port betaald enveloppe gebruiken is dan ook een manier om op een slimme manier onder de aandacht te komen van mensen die uw poststuk in handen krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat poststukken met een stempel port betaald 15 procent meer opvallen dan enveloppen zonder dit soort stempels.
In de derde plaats kunt u met het gebruik van port betaald, zeker in grote aantallen, als bedrijf korting krijgen op de verzendkosten van uw bedrijfspost. Zeker als het gaat om honderden of duizenden enveloppen of reclamefolders, kan dit een aanzienlijke besparing opleveren op de stuksprijs per verzending.

Port betaald stempel waar te koop?

Kies ook voor de voordelen van port betaal uw poststukken bestempelen en versturen. Eenvoudig een stijlvol ontworpen stempel maken voor uw post, met uw eigen bedrijfslogo, bedrijfsnaam of in een uniek lettertype, kunt u snel en voordelig regelen via onze online ontwerptool. Er zijn mogelijkheden te over. Of u nu een handstempel wilt maken voor uw port betaald of een elektrisch verwarmde port betaald stempel wilt gaan maken: het is snel te regelen. Ontwerp nu uw eigen poststempel en bestel deze in de door u gewenste hoeveelheden met een paar klikken op de muis in onze webshop.