Stencil

Stencil laten maken? Dat doet u bij Kantoorstempels.nl

Mooie dunne en flexibele stencils, gemaakt van 'Mylar', met een ontwerp dat u zelf bepaalt. Kies een formaat uit, ontwerp uw stencil online en plaats uw bestelling bij Kantoorstempels.nl.

☑️ Kies het juiste formaat stencil uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stencil ontwerpen of een ontwerp uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stencil dezelfde dag.

 

Bekijk onze stencils / sjablonen

Maak snel en eenvoudig een unieke stencil

Een stencil maken is dé manier om uw bedrijf te laten opvallen. Met een eigen stencil - ook wel sjabloon genoemd - kunt u uw bedrijfsnaam, logo of pakkende tekst uitdrukken. Bij ons kunt u online een unieke stencil ontwerpen en bestellen. Gebruik ons ontwerpprogramma en creëer helemaal naar uw wensen een eigen stencil. 

Onze stencils zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals buitenmuren, binnenwanden en stoeptegels. Laat uw bedrijf opvallen met een gepersonaliseerde stencil, precies zoals u het wilt!

 

Stencil kopen

Bekijk onze uitgebreide collectie wanneer u van plan bent een stencil te kopen. Wij bieden u de mogelijkheid om een stencil op maat te maken, waarbij u uw eigen unieke afbeelding of tekst in een sjabloon kunt laten lasersnijden. De stencils/sjablonen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Nadat u een van de stencils heeft uitgezocht en u er zelf een heeft ontworpen, kunt u direct uw bestelling plaatsen op dezelfde pagina. 

Bestel op werkdagen voor 15:00 uur

Als u van plan bent een stencil te kopen, dan wilt u hem waarschijnlijk ook snel in huis hebben. In dat geval kunt u het best op werkdagen vóór 15.00 uur de stencil bestellen. Direct na ontvangst van uw order laseren wij met grote precisie het door u bestelde ontwerp uit. De stencil gaat dezelfde werkdag nog op de post.

 

Stencil maken online

In slechts een paar stappen kunt u bij Kantoorstempels een stencil maken, die u op diverse manieren kunt gebruiken.

Wilt u bijvoorbeeld de wanden van uw kantoorpand voorzien van een logo of merknaam? Met een stencil en een goede verfroller met inkt is deze klus eenvoudig te klaren! Binnen ons assortiment bieden we diverse soorten inktrollers, -patronen en -flessen met inkt van het uitstekende merk Kortho, speciaal geschikt voor hout. Onze stencils zijn dus ook ideaal voor het sjabloneren op houten producten zoals pallets, kratten of wandmeubels.

Verwacht u binnenkort een evenement of festival, mogelijk op uw bedrijfsterrein? Dan kunt u bij ons een stencil laten maken met een passende tekst en/of pijlen om de looprichting aan te geven. Met krijtspray kunt u een tijdelijk ontwerp op straat creëren. 

Als u een horecabedrijf heeft, is het ook een goed idee om een stencil te laten maken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld taarten, koffie of andere lekkernijen eenvoudig decoreren.

 

Stencil hergebruiken

Laat u door ons een stencil maken, dan weet u dat u gekozen heeft voor kwaliteit. De sjablonen zijn gemaakt van flexibel en dun kunststof, genaamd Mylar. Het witte polyester kunt u na gebruik gemakkelijk schoonmaken, bijvoorbeeld met het Kortho schoonmaakmiddel. Hierna kunt u de sjabloon gewoon weer opnieuw gebruiken. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld een logo op verschillende plaatsen in het kantoorpand wilt herhalen of wanneer u bij evenementen de looprichting naar de toiletten wilt aanduiden. 

Kortom, er zijn nogal wat voorbeelden te noemen waarbij het zinvol is om een duurzame en herbruikbare stencil te maken of een dergelijke stencil te laten maken.

 

Stencil maken met het online ontwerptool

Wilt u een stencil kopen, dan weet u dat u een doeltreffende marketingtool bestelt waarmee u uw bedrijf goed op de kaart kunt zetten. Gebruik voor het ontwerp onze handige online ontwerptool. Houdt bij het ontwerpen wel rekening met enkele zaken:

  1. De snijlijn van de sjabloon is 2 cm, let er op dat uw ontwerp minstens twee cm van deze snijlijn af ligt. Daarmee voorkomt u vlekken buiten het ontwerp wanneer u de sjabloon met een spuitbus of roller inkleurt.
  2. Zorg ervoor dat u het logo met verbindingsstreepjes (van minimaal 2 mm) aan elkaar zet, om te voorkomen dat delen van het logo eraf vallen / wegvallen.