Stencil

Hier kunt u uw stencil laten maken en bestellen met een levertijd van 1 dag.

Mooie dunne en flexibele stencils met een ontwerp dat u zelf bepaald. Kies een formaat uit en ontwerp hier online zelf uw stencil.

☑️ Kies het juiste formaat stencil uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stencil ontwerpen of een ontwerp uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stencil dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Maak snel en eenvoudig een unieke stencil

Een stencil maken is dé manier om uw bedrijf op te laten vallen tussen alle collega's. Een eigen stencil, ook wel sjabloon geheten, is uniek. U kunt er veel mee uitdrukken door de bedrijfsnaam, het logo of een pakkende tekst als stencil te maken online. Met ons gratis online ontwerpprogramma kunt u helemaal naar uw eigen ontwerp een stencil laten maken. De stencils zijn te gebruiken op verschillende ondergronden zoals buitenmuren, binnenwanden of stoeptegels.

 

Stencil kopen

Bekijk onze uitgebreide collectie wanneer u van plan bent een stencil te kopen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen unieke afbeelding of tekst in een sjabloon te laten lasersnijden. De sjablonen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een stencil kopen kan snel en eenvoudig. Nadat u een van de stencils heeft uitgezocht en u heeft een eigen stencil ontworpen, kunt u direct het stencil bestellen op dezelfde pagina. Als u van plan bent een stencil te kopen, dan wilt u hem waarschijnlijk ook snel in huis hebben. In dat geval kunt u het best op werkdagen vóór 15.00 uur de stencil bestellen. Direct na ontvangst van uw order om de stencil te kopen laseren wij met grote precisie het door u bestelde ontwerp uit. De stencil gaat dezelfde werkdag nog op de post.

 

Stencil maken online

In slechts een paar stappen kunt u bij ons een stencil maken online. Hiermee heeft u een eigen en uniek sjabloon voor uw bedrijf die u op allerlei manieren kunt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld de wanden van uw kantoorpand voorzien van een logo of merknaam? Met een stencil en een goede verfroller met inkt is deze klus zo geklaard. Binnen ons assortiment hebben wij ook diverse soorten inktrollers, -rollen, inktpatronen en flessen met inkt van het uitstekende merk Kortho speciaal voor hop hout. Heeft u binnenkort een evenement of festival op uw bedrijfsterrein? Dan kunt u bij ons een stencil laten maken met een gepaste tekst of pijlen om de looprichting aan te geven. Met krijtspray kunt u een tijdelijk ontwerp op straat creëren. Met de sjablonen kunt u ook een logo, merkteken of bedrijfsnaam plaatsen op houten producten zoals pallets, kratten of wandmeubels. Het is ook een goed idee om een stencil te laten maken wanneer u een horecabedrijf heeft. Met een sjabloon decoreert u taarten, koffie of andere lekkernijen in een handomdraai.

Stencil hergebruiken

Laat u door ons een stencil maken, dan weet u dat u gekozen heeft voor kwaliteit. De sjablonen zijn gemaakt van flexibel en dun kunststof, genaamd Mylar. Het witte polyester kunt u na gebruik gemakkelijk schoonmaken, bijvoorbeeld met het Kortho schoonmaakmiddel. Hierna kunt u de sjabloon opnieuw gebruiken. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld een logo op verschillende plaatsen in het kantoorpand wilt herhalen of wanneer u bij evenementen de looprichting naar de toiletten wilt aanduiden. Kortom, er zijn nogal wat voorbeelden te noemen waarbij het zinvol is om een duurzame en herbruikbare stencil te maken of een dergelijke stencil te laten maken.

 

Stencil maken met het gratis online ontwerptool

Wilt u een stencil kopen, dan weet u dat u een doeltreffende marketingtool bestelt waarmee u uw bedrijf goed op de kaart kan zetten. Gebruik voor het ontwerp onze gratis online ontwerptool. Hierbij moet u wel een aantal zaken goed in de gaten houden voordat u de stencil gaat bestellen. De snijlijn van de sjabloon is 2 centimeter, houdt er dus rekening mee dat uw ontwerp minstens twee centimeter hiervandaan ligt. Daarmee voorkomt u vlekken buiten het ontwerp wanneer u de sjabloon met een spuitbus of roller inkleurt.