Colop Printer 40 ex Libris

Colop Printer 40 Ex-LIBRIS

Met deze stempel plaats je eenvoudig een ex-libris stempelafdruk. Zelf online te ontwerpen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop Printer R40 Ex-Libris

Een handige stempel waarmee jij in een handomdraai een prachtige ex-libris stempelafdruk plaatst. Handig in gebruik, een compact formaat en jij bepaalt het ontwerp.

Ontdek de betoverende wereld van de Colop Printer R40 Ex-Libris, een magische stempel die jouw boeken een persoonlijk en kunstzinnig tintje geeft. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer in een handomdraai prachtige ex-libris stempelafdrukken die jouw boekencollectie op unieke wijze versieren. Met deze zelf-inktende stempel met zijn elegante ronde vorm heb je de mogelijkheid om online je eigen ex-libris stempel te ontwerpen, helemaal naar jouw eigen wensen en stijl.

Bijzondere eigenschappen:

  • Een magische ervaring: De Colop Printer R40 Ex-Libris biedt een betoverende ervaring, waardoor het creëren van je stempelafdrukken een waar genot wordt.
  • Verrijkend ontwerpproces: De gebruiksvriendelijke online ontwerptool zorgt ervoor dat je volledig opgaat in het ontwerpen van je ex-libris stempel, met eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten.
  • Verfijnde keuzes: Kies uit sierlijk zwart of passioneel rood voor de inktkleur van je stempelafdrukken, afhankelijk van de sfeer en het gevoel dat je wilt overbrengen.
  • Kunstwerkjes: De stempelafdrukken die de Colop Printer R40 Ex-Libris maakt, zijn ware kunstwerkjes, met scherpe details en een professionele uitstraling.
  • Jouw persoonlijke stempel: Geef jouw boeken een eigen identiteit en weerspiegel je unieke persoonlijkheid met deze betoverende ex-libris stempelafdrukken.

Begeef je in een wereld vol creativiteit en magie met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Bestel vandaag nog en ontdek de fascinerende reis van het creëren en gebruiken van je eigen, bijzondere ex-libris stempelafdrukken. Voeg een vleugje betovering toe aan je boeken en maak ze extra speciaal met deze prachtige en enigmatische stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.