Colop Printer Q43 EX-LIBRIS

Met de Colop Printer Q43 kunt u uw boeken, documenten en persoonlijke bezittingen personaliseren.

Meer informatie

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop Printer Q43 EX-LIBRIS stempel

Ontdek de verfijnde Colop Printer Q43 EX-LIBRIS stempel - een prachtige toevoeging aan uw persoonlijke stempelcollectie! Met zijn eigentijdse design en ergonomische vormgeving biedt deze stempel een comfortabele en moeiteloze stempelervaring.

Met de Colop Printer Q43 kunt u uw boeken, documenten en persoonlijke bezittingen op een unieke en stijlvolle manier personaliseren. Maak indruk met heldere, scherpe en nauwkeurige afdrukken, die een professionele uitstraling garanderen bij elke afdruk.

Creëer uw eigen EX-LIBRIS-ontwerp en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan uw stempels. De stempel biedt volledige personalisatiemogelijkheden, waardoor u uw naam, initialen, logo of andere speciale tekens kunt toevoegen.

De duurzame constructie van de Colop Printer Q43 zorgt ervoor dat deze stempel lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik en herhaalde afdrukken. Met gemakkelijk navulbare inkt kunt u snel van kleur wisselen en uw stempel aanpassen aan verschillende projecten.

Dankzij het compacte formaat is de Colop Printer Q43 een draagbare metgezel die altijd binnen handbereik is. Neem de stempel overal mee naartoe en voeg een verfijnd accent toe aan al uw papieren.

De Colop Printer Q43 is niet alleen functioneel, maar ook milieubewust ontworpen met duurzame materialen. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor degenen die waarde hechten aan zowel kwaliteit als het milieu.

Als u op zoek bent naar een attent en uniek cadeau voor boekenliefhebbers, schrijvers of studenten, dan is de Colop Printer Q43 EX-LIBRIS stempel een geweldige keuze. Geef een geschenk dat blijvende herinneringen zal creëren en elke keer weer een glimlach op hun gezicht zal toveren.

Kies voor de Colop Printer Q43 EX-LIBRIS stempel en maak een blijvende indruk met elke afdruk. Verrijk uw bezittingen met een stempel die stijl, kwaliteit en persoonlijkheid combineert in één elegant ontwerp.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.