Colop Printer R50 Ex-Libris

Colop Printer R50 EX-LIBRIS

Een ronde ex-libris afdruk is eenvoudig geplaatst met deze stempel. Eenvoudig in gebruik.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø50mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R50 Ex-Libris stempel

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R50 Ex-Libris stempel waarmee je moeiteloos prachtige en gepersonaliseerde ex-libris stempelafdrukken kunt maken. Met zijn handige ronde vorm is deze zelf-inktende stempel speciaal ontworpen om een indrukwekkende ex-libris stempelafdruk in je boeken te plaatsen.

Dankzij ons gebruiksvriendelijke online ontwerptool, kun je deze stempel gemakkelijk naar eigen wens aanpassen. Kies uit zwart of rood inkt en creëer een uniek ontwerp dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

De ex-libris stempelafdruk heeft een doorsnede van 5 cm, wat zorgt voor een opvallende en professionele uitstraling op het papier. Of je nu je eigen boeken wilt voorzien van een persoonlijk tintje of een bijzonder cadeau wilt maken voor een boekenliefhebber, de Colop Printer R50 Ex-Libris stempel levert altijd een indrukwekkend resultaat.

Onze stempels worden met zorg en vakmanschap geproduceerd in onze eigen fabriek en worden binnen 1 werkdag geleverd. Zo kun je snel genieten van je zelfgemaakte ex-libris stempel en deze direct gebruiken om je boekencollectie te verrijken.

 

Samengevat:

  1. Ontdek de veelzijdige Colop Printer R50 Ex-Libris stempel, speciaal ontworpen voor prachtige ex-libris stempelafdrukken in je boeken.
  2. Pas de stempel eenvoudig aan je eigen smaak aan met ons gebruiksvriendelijke online ontwerptool, inclusief de keuze tussen zwart of rood inkt.
  3. Creëer een uniek ontwerp dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.
  4. De ex-libris stempelafdruk heeft een doorsnede van 5 cm voor een opvallende uitstraling op het papier.
  5. Verrijk je eigen boeken of maak een bijzonder cadeau voor een boekenliefhebber met deze indrukwekkende stempel.
  6. De stempel wordt met zorg en vakmanschap geproduceerd in onze eigen fabriek en wordt binnen 1 werkdag geleverd, voor snelle toepassing op je boekencollectie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.