Stempel approved

Stempel approved

Stempel approved onmisbaar in het bedrijf. Wie een bedrijf runt, weet dat goede stempels een noodzaak zijn. U moet facturen, bestelbonnen en een complete boekhouding maken en ondertekenen. Het maakt hierbij niet uit of u een eenmanszaak hebt, of dat u een grote onderneming runt. Stempels zijn daarom onmisbaar. Door stempels te gebruiken, bespaart u een hoop tijd. Met een goede approved stempel kan u snel en efficiënt uw zaken afhandelen.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw approved stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

 

Stempel goedgekeurd

Stempel approved voor allerlei doeleinden. Een approved stempel kan u gebruiken voor veel doeleinden binnen uw bedrijf. U gebruikt hem bijvoorbeeld om contracten of andere belangrijke documenten te "ondertekenen", pakketjes te stempelen of bij de boekhouding. De stempel approved maakt duidelijk dat het document of pakket goedgekeurd is en verder afgehandeld kan worden. Bovendien kan een document na een stempel met approved niet meer door anderen worden bewerkt.

Hoge kwaliteit approved stempel

De stempels binnen ons assortiment zijn van hoge kwaliteit, zodat u er lang gebruik van kan maken. De inkt is sneldrogend en vlekt niet. Belangrijk bij de keuze voor een approved stempel is, waar u hem precies voor wilt gaan gebruiken. Gebruikt u de stempel approved voor kopieerpapier of briefpapier? Dan kiest u het best voor een zelf-inktende stempel, waarbij de inkt op waterbasis is. Deze inkt dringt snel in het hvo (hout vrij offset) papier door. Gebruikt u voornamelijk glad papier, dan is deze inkt niet geschikt en kiest u beter voor sneldrogende inkt, dat gemaakt is op basis van vluchtige stoffen. Behalve de inkt, is ook het formaat stempel belangrijk. Gebruikt u de stempel op grote oppervlakten, kies dan voor een groter formaat. Binnen ons assortiment is er een ruime keuze aan stempelformaten.
 

Approved stempels met of zonder datum

Soms is het voldoende om alleen het woord te stempelen. Een woordstempel is dan voldoende. Maar het kan ook zo zijn, dat het belangrijk is om te weten wanneer een pakket of document goedgekeurd is. In dat geval is het handiger om te kiezen voor een stempel waarop u zowel tekst als het woord "approved" kan stempelen. U heeft dan altijd het bewijs dat een bepaald pakketje of een document op een bepaalde tijd is goedgekeurd.

 

Standaardtekst of zelf ontwerpen

Wilt u een standaard stempel met de tekst "approved" of kiest u liever voor een eigen ontwerp in een andere lettergrootte of met het logo van uw bedrijf erbij? Bij ons is alles mogelijk. Een standaard stempel approved is voldoende wanneer u vooral voor eigen administratie veel met deze stempel werkt. Met het online ontwerpprogramma heeft u echter ook de mogelijkheid om zelf een stempel met approved erop te maken. In slechts enkele minuten heeft u meen unieke stempel voor uw bedrijf ontworpen. Bent u tevreden over uw ontwerp, dan beoordeelt u eerst een drukproef voordat u gaat bestellen. Zowel de stempels met standaardtekst als de stempels die u zelf kunt ontwerpen zijn in meerdere formaten en uitvoeringen verkrijgbaar.