Stempel fabriek

Bestel hier direct bij de stempel fabriek

U weet vast wel hoe belangrijk het is om een goede bedrijfscommunicatie te hebben, en dan hebben we het niet alleen over de interne communicatie. Een herkenbare en opvallende stijl is des te belangrijk. De stijl die u toepast op uw pakketjes, brieven of documenten heeft grote invloed op uw bedrijfsimago. Gelukkig kunt u dit makkelijk beïnvloeden met een mooie gepersonaliseerde stempel. Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende stempels die u zelf zo kunt ontwerpen dat het volledig naar uw smaak is! Mocht u er niet helemaal uitkomen dan kunt u uiteraard rekenen op goede en snelle service waarmee al uw vragen beantwoord kunnen worden. Kijk snel verder om erachter te komen waar ons ruime assortiment uit bestaat.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

stempel fabriek

Stempelfabriek heeft een veelzijdig aanbod voor al uw stempels 

Het aanschaffen van een stempel met een gepersonaliseerd ontwerp heeft verschillende voordelen. Wij als stempel fabriek weten als geen ander wat hier de voordelen van zijn:

 • Kenmerkend. U kunt onder andere een stempel ontwerpen met uw bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of uw bedrijfslogo bij de stempelfabriek. Door deze telkens te vermelden op verschillende documenten of pakketten wordt het herkenbaar voor uw klanten of partners. Hierdoor kunt u opvallen en wordt u makkelijker herkend.
 • Betrouwbaarheid. Door gebruik te maken van een gepersonaliseerde stempel laat u als bedrijf zien dat u aandacht besteed aan uw bedrijfsimago en de details die daar bij horen. Hierdoor zullen klanten eerder een vertrouwd gevoel krijgen omdat ze ervan uit gaan dat u let op de details en dus veel aandacht besteed aan de bestellingen.
 • Elegante uitstraling. Een gepersonaliseerde stempel voldoet volledig aan uw wensen. U kunt zelf bepalen wat voor stijl uw ontwerp krijgt waardoor het past bij uw bedrijfsimago. Hierdoor zal het er verzorgd en stijlvol uitziet.

Wij als de stempelfabriek kennen alle mogelijkheden wat betreft stempels. Om u een duidelijk beeld te geven over wat er allemaal mogelijk is bij ons, wordt er hieronder meer informatie gegeven. Onze stempels zijn in allerlei verschillende vormen en formaten te verkrijgen. Het kan voorkomen dat de stempel waar u naar op zoek bent er niet precies tussen zit. Maar wij als stempel fabriek hebben een oplossingsgerichte blik. Neem dus altijd even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen we uw wensen gewoon toepassen. 

Onze stempels bestaan uit zelfinktende stempels én uit handstempels die gebruikt moeten worden in combinatie met een stempelkussen en losse inkt. De zelfinktende stempels hebben een ingebouwd stempelkussen waardoor de stempel op elk moment voorzien is van inkt. In onze stempelfabriek hebben we zelfinktende stempels van de merken Trodat en Colop met verschillende uitvoeringen. Al deze zelfinktende stempels zijn volledig te personaliseren met uw eigen logo en/of tekst. De inkt is op waterbasis waardoor het geschikt is voor alle standaard papiersoorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook zelfinktende nummerstempels die handig zijn bij het nummeren van papierwerk of het dateren van facturen. Ook onze handstempels zijn volledig naar uw wens te personaliseren en ze zijn geschikt voor alle toepassingen met alle soorten inkt. Zo kunt u stempelen op papier maar bijvoorbeeld ook op karton, hout, vlees, eieren of autobanden. Er zijn veel mogelijkheden!

Hiernaast hebben we in onze stempel fabriek een aantal exclusieve stempels:

 • Brandstempels
  Met onze brandstempels kunt u uw eigen logo en/of tekst branden in hout, kurk, leer en kunststof. Omdat wij als stempel fabriek al jarenlange ervaring hebben met brandstempels kunnen wij een uitmuntende kwaliteit garanderen met een goede en snelle levering!
 • Lakstempels
  De lakstempel geeft een chique uitstraling aan uw producten. Ook de lakstempels zijn bij de stempel fabriek volledig te personaliseren. Gebruik de lakstempel bijvoorbeeld op oorkondes, enveloppen, diploma’s, babykaartjes of huwelijkskaarten. Het voordeel van een lakstempel is dat u de gravure makkelijk kunt verwisselen waardoor u meerdere ontwerpen kunt stempelen.

 

 • Blinddrukstempels
  Vindt u het belangrijk dat uw oorkondes of brieven een persoonlijke touch hebben? Dan zijn de blinddrukstempels een goede optie voor u. Een blinddrukstempel geeft een reliëf in uw papier in plaats van een opdruk. Door het ontwerp van het reliëf zelf te creëren, kunt u het nog persoonlijker maken.
 • Swingstempels
  Onze swingstempels zijn halfronde monturen met een rubberen stempel. Een swingstempel is groot en daarom geschikt voor het bestempelen van grote oppervlakten zoals tassen, papieren kraft zakken of dozen. Door het halfronde montuur kunt u uw gewicht makkelijk verdelen bij het beïnkten en het afdrukken van de stempel. Hierdoor heeft u gegarandeerd een mooie afdruk.
 • Woodies stempels
  De Woodies stempels worden voornamelijk gebruikt voor particulier gebruik. Bent u graag creatief bezig of ontwerpt u zelf kaartjes? Dan is een Woodies stempel geschikt om uw kaarten te personaliseren met een leuke stempel. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, geboortekaartjes of bedankt kaartjes. Hier hebben we allerlei Woodies stempels voor. Bent u leerkracht? Dan zijn de Woodies stempels ook geschikt om uw leerlingen extra motivatie te geven of te belonen met een kleurrijke stempel!

Zoals u ziet heeft de stempel fabriek een enorm groot aanbod aan verschillende soorten stempels, zowel bedrijfsstempels als hobby stempels. U kunt er zeker van zijn dat er een stempel tussen zit die bij u past. Onze gratis online ontwerptool zorgt daar mede voor. Een groot deel van onze stempels zijn hier te personaliseren. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u uw logo op de stempel plaats, een tekst of beide. In het ontwerpprogramma kunt u dit vervolgens personaliseren met een lettertype en lettergrootte naar wens. Mocht u al een eigen ontwerp klaar hebben liggen? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden. Let er op dat het een zwart/wit bestand is met een minimale resolutie van 600 dpi. Dan krijgt u het beste resultaat. De afdrukken van onze stempels kunnen gedetailleerd zijn. Toch kan het voorkomen dat uw ontwerp té gedetailleerd is waardoor letters of lijntjes bijvoorbeeld in elkaar gaan overlopen. Mocht dit het geval zijn dan wordt er altijd contact opgenomen om samen verder te kijken naar de andere mogelijkheden. Mocht u twijfelen over uw ontwerp dan kunt u altijd contact met de stempel fabriek opnemen.

 

De stempelfabriek denkt ook aan het milieu!

Wij als de stempelfabriek vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom hebben we ook een speciale Colop Printer Green Line in ons assortiment. Deze stempel bestaat voor 65% tot 85% uit gerecycled kunststof. Daarnaast is de stempel CO2 neutraal en voor al de onvermijdelijke CO2-uitstoot wordt er geïnvesteerd in klimaat beschermende projecten. Vindt u het belangrijk om zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten in te kopen voor uw bedrijf? Dan is deze duurzame stempel van de stempel fabriek een goede optie!

We denken niet alleen graag aan het milieu, maar ook aan de algemene hygiëne. Hiervoor hebben we de Colop Printer Microban. Een gemiddelde stempel wordt vaak door veel verschillende mensen gebruikt. Vooral binnen ziekenhuizen of scholen. In het stempelmontuur van de Microban zit een speciale ingebouwde antibacteriële bescherming. Deze zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels niet kunnen groeien. Op deze manier kan er hygiënisch gestempeld worden.