Stempelfabriek

Stempelfabriek

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een duurzame kwaliteitsstempel die ook nog eens snel kan worden geleverd? In onze stempelfabriek werken wij met professionele stempelmakers die al uw wensen op het gebied van stempels tot in de puntjes goed weten uit te voeren. Wij hebben een zeer ruim assortiment kantoor- en bedrijfsstempels, maar ook exclusieve stempels en alle accessoires die nodig zijn om de mooiste stempelafdrukken te kunnen maken. Ook voor sjablonen en naambordjes kunt u terecht bij onze Stempelfabriek.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Compleet pakket aan vakkundigheid

In onze productiehal maken wij stempels voor medewerkers bij de overheid, bedrijven, verenigingen en instellingen. Uiteraard kunnen ook particulieren bij onze stempelfabriek terecht voor een gepersonaliseerde stempel, sjabloon of naambordje van hoge kwaliteit. Wilt u een enkele stempel bestellen of een hele serie? Dat maakt voor ons niet uit. Wij behandelen iedere klant met hetzelfde respect. Alle producten op onze website kunnen per stuk worden besteld, maar ook voor grote aantallen draaien wij ons hand niet om. In de loop van tientallen jaren hebben wij onze expertise steeds meer kunnen uitbreiden, waardoor wij in staat zijn om een compleet pakket aan vakkundigheid te kunnen aanbieden. Wij denken dan ook graag met u mee, wanneer u ergens tegenaan loopt bij het uitzoeken, ontwerpen of bestellen van een stempel. 

 

Voor iedere toepassing de juiste stempel

In ons goed uitgeruste machinepark kunnen onze stempelmakers allerlei verschillende stempels voor u produceren. U kiest binnen onze ruime collectie aan kantoor-, bedrijfs- of stempels voor onderweg de stempel uit waar u naar op zoek bent. Ook wanneer het om bijzondere en luxe stempels gaat, zoals een ex-libris stempel, wax stempel, brandstempel of Woodies stempels. In de webshop van onze stempelfabriek vindt u per stempelsoort diverse formaten en bewerkmogelijkheden om uw eigen unieke stempel te maken. Daarnaast kunnen wij vrijwel elke soort stempel aan uw wensen aanpassen in onze stempelfabriek in Eindhoven. Vaak worden stempels gebruikt op papier, maar bij onze stempelfabriek kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor speciale brandstempels voor hout of leer, swingstempels om tassen te bedrukken, of blinddrukstempels om een extra luxe stempel op uw zakelijke correspondentie te drukken. Daarnaast hebben wij voor het gebruik in werkplaatsen en magazijnen diverse stempels met data en teksten. In de webshop van onze stempelfabriek kunt u bovendien binnen vrijwel elke categorie kiezen uit zelf-inktende stempels en handstempels. Twijfelt u erover welke stempel het meest geschikt is voor uw doeleinde, dan kunt u het best even contact opnemen met onze deskundige servicemedewerkers.

 

Een unieke stempel uitzoeken voor uw bedrijf

Bij sommige documenten of pakketten zijn bepaalde stempels vereist. Een mooi voorbeeld hiervan is een stempel voor een werkgeversverklaring. Om een huis te kunnen kopen is zo'n werkgeversverklaring met de juiste informatie vereist. Een bedrijfsstempel met naam van het bedrijf, NAW gegevens, KVK nummer enzovoorts neemt u veel werk uit handen. Verzendt u veel pakketten of brieven? Overweeg dan een officiële Port Betaald poststempel van PostNL. In combinatie met een zakelijk account bij PostNL kunt u in een keer al uw correspondentie of pakketjes aanleveren zonder eindeloos postzegels te hoeven plakken. Tenslotte is een handtekeningstempel een enorme aanwinst wanneer u veel papieren moet ondertekenen. U bespaart hier veel tijd mee. Iedere unieke stempel wordt in onze fabriek zorgvuldig op maat voor u gemaakt. Omdat wij van begin tot eind bij het productieproces betrokken zijn, kunnen wij unieke en duurzame stempels leveren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 

Gratis online ontwerpprogramma

Met een gepersonaliseerde stempel onderscheidt u zich van andere bedrijven of eenmanszaken. Zo'n unieke stempel maakt u via ons gratis online ontwerpprogramma. Hiermee maakt u in korte tijd een stempel speciaal voor uw eigen zaak. Bepaal waar u de stempel voor gaat gebruiken en of bij uw logo of tekst een rond of rechthoekig ontwerp het beste past. Ook bekijkt u de zelf-inktende en de handstempels. Hierna kunt u een van de bestaande templates uitzoeken of een eigen sjabloon kiezen om te uploaden. Vervolgens ontwerpt u de stempel geheel naar eigen smaak met tekst en/of nummers. Tussentijds kunt u de kleuren en de lettergrootte gemakkelijk kan aanpassen. Als laatste bekijkt u de proefdruk en stuurt daarna uw bestelling naar ons door. Zo gemakkelijk is het om bij onze stempelfabriek uw eigen ontwerp te maken.

 

Professioneel en betrokken van bestelling tot verzending

In onze stempelfabriek werken wij met lasermachines die haarscherp teksten en afbeeldingen op de stempelplaat kan afdrukken. Met een heel team van professionele medewerkers wordt hard gewerkt aan het leveren van een top product. Dit gebeurt al vanaf het moment dat u de bestelling van de stempel aan de fabriek doorgeeft. Wij blijven alert tot het moment dat de stempel naar u wordt verzonden. Dat doen wij, behalve vakkundig, ook snel. Een bestelling die vóór 15.00 uur op werkdagen wordt geplaatst, wordt meestal dezelfde dag verwerkt en naar u verzonden. Hier houdt het natuurlijk niet op. Ook na ontvangst van de stempel kunt u altijd met uw vragen terecht bij onze medewerkers van de klantenservice.

 

Samen naar een stempel op maat

Hoewel er heel veel verschillende stempels en extra benodigdheden om te stempelen op de website staan van onze stempelfabriek, kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een heel andere stempel. Dat kan een afwijkende maat zijn of een bijzondere kleurstelling. Misschien wilt u een hele serie dezelfde stempels. In al die gevallen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag samen met u tot een oplossing. Onze contactgegevens staan op de contactpagina van de website van onze stempelfabriek in Eindhoven. U kunt ook uw vragen via de mail sturen. En natuurlijk kunt u uw vraag telefonisch stellen aan een van onze medewerkers. Bel naar 085-4874987 en wij helpen u graag verder. Meer informatie en uitleg wordt ook gegeven via ons YouTube kanaal. In de rubriek "meest gestelde vragen" wordt ook veel uitleg gegeven.