Stempelkussen Top!Pad 31 x 24 cm (type 3)

Stempelkussen Top!Pad type 3

Absolute topper voor sneldrogende inkt op olie, water en alcoholbasis.
Advies: 66 gr. stempelinkt.

Meer informatie

Afdrukformaat: 310 x 240mm

81,95 Excl. btw
99,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempelkussen toppad type 3

Dit onbedrenkte stempelkussen heet niet voor niets Top!Pad. Het Top!pad kussen is de absolute topper onder alle inktkussens en geschikt voor nagenoeg alle inkten. De specialiteit van dit kussen is dat hij nagenoeg luchtdicht sluit en dat daardoor de sneldrogende inkten (o.a. op alcoholbasis) niet snel uitdrogen. Daar waar andere inktkussens met sneldrogende inkten binnen 1 uur à maximaal 3 dagen uitdrogen, blijft de inkt in het Top!Pad weken, ja zelfs minimaal 2 à 3 maanden goed en bruikbaar. Voorwaarde is wel dat het kussen goed afgesloten wordt en dat het alleen geopend wordt bij gebruik en dat het niet langere tijd achter elkaar open blijft staan. Gebruikt u het kussen vaak, en staat het dus vaak langer open, dan kan de inkt uiteraard eerder uitdrogen. De unieke inleg van dit inktkussen zorgt voor een minimaal gebruik aan inkt en een perfecte afdruk. Het Top!Pad kussen wordt ongedrenkt geleverd. Let goed op bij het openen en sluiten dat u de deksel gelijkmatig opent en niet vanuit 1 hoek vervormd.
Formaat inktkussen 240x310mm.

Schaft u dit kussen aan dan bespaart u tevens enorm op uw inktgebruik. Bedrenk het inktkussen voor de eerste keer met 66 gram inkt. Wij adviseren u hiervoor een fles met minimaal 250ml (of 1 liter) aan te schaffen. Door het stempelen verbruikt u inkt en zal u regelmatig moeten bijvullen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.