Stempelmaker

Op zoek naar een stempel voor verschillende toepassingen?

Dan bent u bij de stempelmaker aan het goede adres. Wij als stempelmakers houden ons dagelijks bezig met het produceren van stempels. Stempels die geschikt zijn voor normaal papier, stempels die u kunt gebruiken op autobanden en zélfs brandstempels waarmee u een afdruk op brood of vlees kunt maken. Heeft u vragen of weet u niet zo goed welke stempel geschikt is voor uw toepassing? Wij kunnen u met alle vragen helpen. Als stempelmakers mag een echt stempelfabriek natuurlijk niet ontbreken. Doordat wij een eigen fabriek hebben waar wij de stempels produceren, kunnen wij een korte levertijd garanderen! Besteld u op werkdagen vóór 15.00 uur, dan sturen wij uw bestelling dezelfde dag nog op.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

stempelmaker

De stempel maker zorgt voor top kwaliteit stempels

Stel u voor: uw kinderen zitten op de basisschool en worden lid van verschillend sportverenigingen. Met groot plezier gaan ze wekelijks naar de gymles en vermaken ze zich tijdens de voetbaltraining of de dansles. Zo nu en dan komt uw zoon of dochter thuis met het verhaal dat het sportshirt kwijt is of dat een scheenbeschermer niet meer terug te vinden was in het kleedlokaal. Wij herkennen dit probleem! Daarom hebben wij verschillende textielstempels in ons assortiment die dit op kunnen lossen. Natuurlijk zijn er nog veel meer situaties waar een stempel erg handig en tijdbesparend kan zijn. In onze stempelfabriek staat de stempelmaker dagelijks voor u klaar om ons variërende aanbod stempels te produceren. Lees snel verder om er achter te komen wat wij nog meer te bieden hebben.

Wij als stempelmaker vinden het belangrijk dat u genoeg keuze heeft uit kwalitatieve stempels. Daarom hebben wij voor vele situaties een geschikte stempel. Zoals hierboven beschreven produceren wij textielstempels waarmee u persoonlijke kleding kunt stempelen maar bijvoorbeeld ook werkkleding de werkkleding van uw personeel. Zo weet u precies van wie de kleding is. Met de Colop Printer 20 Textiel stempel in combinatie met de Noris 320 inkt stempelt u eenvoudig op textiel. De inkt heeft een snelle droogtijd van slechts 45 seconden. Daarnaast is deze ook waterbestendig waardoor u de kleding gewoon kunt gebruiken tijdens zwemlessen. Ook kunt u de kleding hierdoor zonder problemen wassen.

Onze stempelmakers houden zich niet alleen bezig met textielstempels. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zelfinktende stempels die te bestellen zijn met tekst en/of logo. De Colop Classic, de Colop eXpert en de Trodat Professional stempels zijn vooral geschikt voor veelvuldig gebruik in bijvoorbeeld een fabriek. Het zijn vrij robuuste stempels waardoor het product tegen een stootje kan. Gaat er dus een keer iets mis waardoor de stempel op de grond valt, dan zorgt het robuuste montuur ervoor dat dit geen schade brengt aan de stempel. Daarnaast hebben we een EOS stempel. Deze stempel gaat extra lang mee. Maar liefst 20.000 afdrukken! Deze stempel is vooral geschikt voor kantoorgebruik waarbij er dagelijks veel gestempeld wordt.

Het rubber van onze stempels wordt met een lasermachine gegraveerd voor een optimaal resultaat van hoge kwaliteit met duidelijke details. Hierdoor komt uw ontwerp terecht op het rubber van de stempel. Om ervoor te zorgen dat de stempel precies zó wordt zoals u dat wilt, worden er verschillende controles gedaan door de stempel maker. Eerst zorgt onze stempel maker ervoor dat het rubber van goede kwaliteit is. Er wordt gecheckt of er geen oneffenheden te vinden zijn in het rubber. Voordat de stempelmaker het rubber op het stempelmontuur plaatst, wordt nogmaals gecheckt of het ontwerp op de stempel voldoet aan uw gemaakte ontwerp. Zodra het rubber geplaatst is, wordt er een voorbeeld afdruk gemaakt door de stempelmaker zodat er gecontroleerd kan worden of er een mooie afdruk wordt gestempeld. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gekeken of de details zichtbaar zijn en of er geen vlekken gestempeld worden.

Word zelf een stempelmaker! 

Uiteraard produceren wij de stempels voor u, maar hoe leuk is het dat u al onze stempels helemaal volledig zelfstandig kunt ontwerpen. Zo voelt het alsof u een echt stempel maker bent. Via onze gratis online ontwerptool kunt u uw creativiteit te werk laten gaan! Heeft u de stempel gekozen die past bij de toepassing? Dan kunt u ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een van onze gecreëerde templates. Dit is een hulpmiddel wat u vervolgens volledig naar eigen smaak kunt aanpassen. Het kan ook zo zijn dat u al een ontwerp klaar hebt liggen voor uw stempel. Misschien is dit wel het logo die voldoet aan de huisstijl voor uw bedrijf of een ontwerp van uw bedrijfsgegevens inclusief het logo. Als dit het geval is kunt u dit ontwerp meteen uploaden. Zorg ervoor dat dit een zwart/wit bestand is en dat het een minimale resolutie van 600 dpi heeft. Op deze manier krijgt u het beste resultaat.

Gaat u als een echte stempelmaker aan de slag door zelf een ontwerp te maken? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden. U kunt de tekst toevoegen die u graag op uw stempel wilt hebben staan. Het aantal tekstregels van een stempel is afhankelijk van de grootte van de stempel die u heeft gekozen. Zowel het lettertype als de lettergrootte is aanpasbaar via de ontwerptool. Ook hebben we mogelijkheden om meer nadruk op uw tekst te leggen of om de juiste positie van de tekst te bepalen. Als stempel maker kan het zijn dat u een afbeelding of uw logo toe wil voegen. U kunt uw eigen ontwerp uploaden of een mooie afbeelding kiezen uit onze clipart collectie. Ook hier kunt u de positie van de afbeelding bepalen. Verder hebben we de mogelijkheden om kaders of lijnen toe te voegen. Met de lijnen kunt u een tabel maken, maar u kunt er ook voor kiezen om een tabel te maken in Excel zodat u deze met een paar klikken makkelijk kunt uploaden in de ontwerptool.

Om er zeker van te zijn dat u als stempel maker tevreden bent met het ontwerp bieden wij een gratis drukproef aan. Hiermee krijgt u een pdf bestand te zien waar uw ontwerp duidelijk weergegeven wordt én in de daadwerkelijke afmetingen. Mocht u het nóg beter willen bekijken, dan adviseren wij u om een print te maken van dit pdf bestand. U kunt dan bijvoorbeeld vergelijken of de grootte van de stempel voldoet aan uw wensen.