Stempelplaatje colop printer 15

Stempelplaatje Colop Printer 15

Stempelplaat Colop Printer 15. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 15.

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 10mm

10,49 Excl. btw
12,69 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Vernieuw je stempelafdruk met een stempelplaatje voor Colop Printer 15

Stempelplaatje met maximale afmeting 69x10 mm. t.b.v. Colop Printer 15. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

Breng nieuw leven in je stempel met ons vervangend stempelplaatje, speciaal ontworpen voor de Colop Printer 15. 

Hier zijn de hoogtepunten:

 • Precieze afmeting: Met maximale afmetingen van 69x10 mm past ons stempelplaatje perfect bij je Colop Printer 15, voor een nauwkeurige en scherpe afdruk.
 • Eenvoudige installatie: Voorzien van dubbelzijdig kleefband voor een probleemloze bevestiging op je stempel, zodat je snel weer aan het werk kunt.
 • Duurzaamheid gegarandeerd: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen om langdurige prestaties te garanderen, waardoor je stempel keer op keer een professionele uitstraling heeft.
 • Milieubewust: Verminder afval door alleen het stempelplaatje te vervangen, een duurzame keuze voor het milieu.
 • Maatwerk opties: Personaliseer je stempelafdruk met behulp van onze creator, zodat het perfect past bij je zakelijke behoeften.

 

Vervanging van het Inktkussentje en tekstplaatje Colop Printer 15

Bij het vervangen van het tekstplaatje van je Colop Printer 15 is het van cruciaal belang om ook het inktkussentje te vervangen. Hier is waarom:

 • Verbeterde afdruk kwaliteit: Een vers inktkussentje zorgt voor een consistente en heldere afdruk, zonder vlekken of vervaging.
 • Optimale functionaliteit: Voorkom dat oude inktresten interfereren met de nieuwe afdruk, waardoor je stempel altijd professioneel oogt.
 • Volledige vernieuwing: Geef je stempel een complete makeover door zowel het tekstplaatje Colop Printer 15als het inktkussentje te vervangen.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 15 aan te schaffen, zodat je stempel altijd klaar is voor gebruik.

Reservekussentje voor de Colop Printer 15

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.