Stempelplaatje colop printer 25 | Kantoorstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 25

Stempelplaat Colop Printer 25. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 25.

Meer informatie
10,71 Excl. btw
12,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 25 is gemakkelijk te vervangen

Stempelplaatje met maximale afmeting 75x15 mm. t.b.v. Colop Printer 25. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. 

Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

  • Specifiek ontwerp: Dit stempelplaatje is nauwkeurig vervaardigd voor gebruik met Colop Printer 25 stempels, met een maximale afmeting van 75x15 mm, voor een perfecte pasvorm.
  • Eenvoudige installatie: Met het bijgeleverde dubbelzijdige kleefband is het vervangen van het plaatje snel en moeiteloos, zodat u weer snel aan de slag kunt.
  • Langdurige prestaties: Gemaakt van hoogwaardige materialen, staat dit stempelplaatje garant voor duurzaamheid en consistentie in afdrukken, keer op keer.
  • Milieuvriendelijk: Door alleen het plaatje te vervangen, minimaliseert u afval en draagt u bij aan een groenere planeet.

 

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 25

Vergeet niet het inktkussentje te vernieuwen bij het vervangen van het stempelplaatje!

  • Noodzaak van vervanging: Het is essentieel om het inktkussentje gelijktijdig met het plaatje te vervangen om optimale afdrukken te garanderen.
  • Verbeterde afdrukkwaliteit: Een nieuw inktkussentje zorgt voor gelijkmatige inktverdeling, waardoor uw afdrukken helder en consistent zijn.
  • Optimale afficiëntie: Met een fris inktkussentje kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer als nieuw afdrukt, zonder vlekken of vervagingen.

Breng uw Colop Printer 25 terug naar zijn oorspronkelijke staat met een nieuw stempelplaatje en inktkussentje.

Reservekussen voor de Colop Printer 35

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.