Tekstplaatje Colop Printer 35 | Kantoorstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 35

Stempelplaat Colop Printer 35. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 35.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 30mm

16,39 Excl. btw
19,83 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Nieuw rubber stempelplaatje Colop Printer 35

Stempelplaatje met maximale afmeting 50x30 mm. t.b.v. Colop Printer 35. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het Printer 35 tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen.  

 1. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.
 2. Speciaal ontworpen: Dit vervangende Colop Printer 35 stempelplaatje heeft een maximale afmetingen van 50x30 mm, zodat uw afdrukken altijd scherp en professioneel zijn.
 3. Gemakkelijke installatie: Voorzien van dubbelzijdig kleefband voor moeiteloze bevestiging, waardoor u binnen enkele ogenblikken uw stempel weer in gebruik kunt nemen. Verwijder eenvoudig het beschermende schutvel, plaats het nieuwe plaatje op de stempel en druk stevig aan voor een sterke hechting.
 4. Betrouwbaar: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen staat dit stempelplaatje garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en keer op keer scherpe afdrukken produceert.
 5. Volledig aanpasbaar: Personaliseer uw stempelafdrukken met onze gebruiksvriendelijke creator tool, waarmee u de vrijheid hebt om uw eigen ontwerp te maken en te kiezen uit diverse lettertypen, lay-outs en designs.
 6. Milieuvriendelijk alternatief: In plaats van een geheel nieuwe stempel aan te schaffen, biedt dit vervangende plaatje een milieubewuste optie. Bespaar geld en verminder afval door alleen het noodzakelijke onderdeel te vervangen.

 

Stempelplaatje Colop Printer 35 vervangen? Denk aan het inktkussentje!

Wanneer u uw stempelplaatje vervangt, is het van belang om ook het inktkussentje te vernieuwen. Dit zorgt voor:

 1. Voor een optimale afdruk: Door het inktkussentje te vervangen, voorkomt u dat oude indrukken interfereren met de nieuwe tekst, wat resulteert in heldere, scherpe afdrukken bij elke stempel.
 2. Vlekkeloze afdrukken: Een nieuw inktkussentje zorgt ervoor dat uw stempel weer als nieuw functioneert, met consistente en vlekkeloze afdrukken keer op keer.
 3. Stempel weer klaar voor gebruik: Door zowel het plaatje als het inktkussentje te vernieuwen, zorgt u ervoor dat uw Colop Printer altijd klaar is voor gebruik en optimale prestaties levert.

Breng uw stempel weer tot leven met het juiste afdrukvermogen. Ontdek het reservekussentje voor de Colop Printer 35 en zorg ervoor dat uw stempel altijd een professionele indruk maakt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.