Tekstplaatje Colop Printer 40 | Kantoorstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 40

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 40. Ter vervanging van uw oude stempelplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

10,28 Excl. btw
12,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Uniek stempelplaatje voor uw Colop Printer 40

Stempelplaatje met maximale afmeting 59x23 mm. t.b.v. Colop Printer 40. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

Hier zijn enkele redenen waarom onze oplossing zich onderscheidt:

Volledig maatwerk: Met onze geavanceerde ontwerptool kunt u uw stempelplaatje voor de Colop Printer 40 volledig aanpassen aan uw wensen. Voeg nieuwe contactgegevens toe, experimenteer met verschillende lettertypen en creëer een stempelafdruk die perfect bij u past.

Hoogwaardige kwaliteit: Onze stempelplaatjes worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een uitstekende afdrukkwaliteit. Verwacht heldere en scherpe afdrukken, keer op keer.

Eenvoudige installatie: Dankzij het handige dubbelzijdige kleefband is het vervangen van uw stempelplaatje voor de Colop Printer 40 een fluitje van een cent. Plak eenvoudig het nieuwe plaatje op uw stempel en u bent klaar om te stempelen.

 

Optimaliseer uw afdrukken met een nieuw Colop Printer 40 tekstplaatje

Bij het upgraden van uw stempelplaatje is het belangrijk om ook het inktkussentje te vernieuwen. Waarom?

Uniforme inktverspreiding: Een nieuw inktkussentje zorgt voor een gelijkmatige inktverspreiding, wat resulteert in consistente en heldere afdrukken zonder vlekken of strepen.

Verlengde levensduur van uw stempel: Door regelmatig het inktkussentje te vervangen, behoudt u niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken, maar verlengt u ook de levensduur van uw stempel.

Geef uw stempel een unieke uitstraling met ons innovatieve stempelplaatje voor de Colop Printer 40 en maak elke afdruk onvergetelijk.

Zorg ervoor dat u ook een reservekussentje voor de Colop Printer 40 bestelt, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik.

Colop Printer 40 inktkussentje

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.