Tekstplaatje Colop Printer 45 | Kantoorstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 45

Stempelplaat Colop Printer 45. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 45.

Meer informatie

Afdrukformaat: 82 x 25mm

16,83 Excl. btw
20,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Geef uw Colop Printer 45 met een vervangend stempelplaatje een nieuw leven 

Is uw bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie of heeft u recentelijk nieuwe contactgegevens gekregen? Als uw stempel niet meer overeenkomt met de actuele informatie, hoeft u niet meteen een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Ons vervangend stempelplaatje voor de Colop Printer 45 biedt een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing om uw stempel up-to-date te houden.

Stempelplaatje met maximale afmeting 82x25 mm. t.b.v. Colop Printer 45. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

Wat u moet weten:

  • Kies het juiste merk en model voor uw Colop Printer 45 om ervoor te zorgen dat het nieuwe stempelplaatje perfect past.
  • Gebruik onze eenvoudige ontwerptool om uw nieuwe stempelafdruk te personaliseren.
  • Voordat u definitief bestelt, bekijk een drukproef om er zeker van te zijn dat uw afdruk aan uw verwachtingen voldoet.
  • Het vervangende stempelplaatje wordt geleverd met dubbelzijdig kleefband voor een snelle en eenvoudige installatie.
  • Verwijder het beschermende vel en bevestig het nieuwe plaatje op uw stempel. Zorg ervoor dat de stempel volledig is ingedrukt en vergrendeld met de zijdelingse slotjes voordat u het nieuwe plaatje aanbrengt.
  • Nadat het nieuwe plaatje is aangebracht, is uw stempel klaar voor gebruik en klaar om accurate en professionele afdrukken te leveren.

 

Vervang behalve het Colop Printer 45 tekstplaatje ook het Inktkusentje voor optimale prestaties

Bij het vervangen van het stempelplaatje van uw Colop Printer 45 is het essentieel om ook het inktkusentje te inspecteren en indien nodig te vervangen. Oude stempelplaatjes kunnen afdrukken achterlaten op het inktkusentje, wat kan resulteren in vlekken of onvolledige afdrukken. Door het inktkusentje te vernieuwen, zorgt u ervoor dat uw stempel altijd scherpe en duidelijke afdrukken produceert.

Revitaliseer uw Colop Printer 45 en zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie altijd up-to-date is met een nieuw stempelplaatje.

Ontdek hier het Reservekussentje voor de Colop Printer 45

Zorg ervoor dat uw stempel altijd klaar is voor gebruik door ook een reservekussentje voor de Colop Printer 45 aan te schaffen.

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.