Tekstplaatje Colop Printer 53

Stempelplaatje Colop Printer 53

Stempelplaat Colop Printer 53. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 53.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

14,76 Excl. btw
17,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempelplaatje met maximale afmeting 45x30 mm. t.b.v. Colop Printer 53. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. 

 

Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. 

Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site E/53.

 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 53: 45x30 mm

Als uw bedrijfsgegevens veranderen, hoeft u niet meteen een nieuwe stempel aan te schaffen. Met ons vervangende stempelplaatje voor de Colop Printer 53 kunt u eenvoudig en kosteneffectief uw stempel aanpassen aan de nieuwe informatie, zonder het gedoe van een volledig nieuwe stempel.

Belangrijkste kenmerken:

Maatwerkopties: Elk bedrijf heeft unieke behoeften, daarom bieden wij volledig aanpasbare opties voor uw nieuwe stempelplaatje. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kunt u het perfecte ontwerp maken dat past bij uw specifieke vereisten, met een maximale afmeting van 45x30 mm.

Eenvoudige installatie: Het vervangen van uw stempelplaatje is snel en moeiteloos dankzij het meegeleverde dubbelzijdige kleefband. Verwijder eenvoudig het beschermende schutvel, bevestig het nieuwe plaatje op uw stempel en zet de stempel vast met de bijgeleverde vergrendelingen. Uw stempel is klaar voor gebruik in een mum van tijd.

Milieuvriendelijk: Door alleen het stempelplaatje te vervangen, minimaliseert u afval en draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Onze vervangende plaatjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties, terwijl onnodig afval wordt voorkomen.

 

Colop Printer 53 tekstplaatje een nieuw inktkussentje

Bij het vervangen van uw stempelplaatje is het belangrijk om ook het inktkussentje E/53 te vernieuwen. 

Behoud van kwaliteit: Oude afdrukken op het inktkussentje kunnen leiden tot vlekkerige en ongelijkmatige afdrukken. Door het inktkussentje te vervangen, behoudt u consistente en heldere afdrukken die uw professionele uitstraling ondersteunen.

Verlengde levensduur: Regelmatige vervanging van het inktkussentje verlengt de levensduur van uw stempel en zorgt voor maximale prestaties. Hierdoor blijft uw stempel altijd gereed voor gebruik, zonder zorgen over vervaging of onvolledige afdrukken.

Breng uw Colop Printer 53 weer tot leven door het stempelplaatje en het inktkussentje te vernieuwen, voor consistente en betrouwbare afdrukken die uw professionaliteit benadrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.