Stempelplaatje Colop Printer Q20 | Kantoorstempels.nl
Tekstplaatje Colop Printer Q20
Stempelplaatje Colop Printer Q20 | Kantoorstempels.nl
Tekstplaatje Colop Printer Q20

Stempelplaatje Colop Printer Q20

Stempelplaat Colop Printer Q20. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer Q20.

Meer informatie

Afdrukformaat: 20 x 20mm

9,99 Excl. btw
12,09 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempelplaatje met maximale afmeting 20x20 mm. t.b.v. Colop Printer Q 20. Als de afbeelding op het oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet meteen ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje goed raakt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.