Colop Printer 50

Colop Printer 50

Colop Printer 50 voor adres incl. logo of als boekhoudstempel. Eén van onze bestsellers!

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 50

Colop Printer 50 (inclusief stempelkussentje) 
Deze rechthoekige zelfinktende stempel heeft een ideale maat voor teksten met of zonder logo. Vanwege het afdrukformaat 69 x 30 mm kan er net iets meer informatie op. Ook geschikt voor boekhoudstempel met een kader.

 

De Colop Printer 50: Efficiënte Afdrukken met een Vernieuwende Zelf-inktende Stempel

Ontdek de Colop Printer 50, een baanbrekende zelf-inktende stempel die garant staat voor efficiënte en professionele afdrukken. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksvriendelijkheid is de Colop Printer 50 de favoriete keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Dankzij het veelzijdige afdrukformaat biedt de Colop Printer 50 de perfecte oplossing voor uiteenlopende toepassingen. Met een maximale afdrukafmeting van 69x30mm kunt u moeiteloos belangrijke informatie, zoals bedrijfsgegevens of persoonlijke gegevens, afdrukken op documenten, enveloppen en andere materialen. Dit maakt de Colop Printer 50 een veelzijdig hulpmiddel voor het organiseren en personaliseren van uw correspondentie.

 

Met inkt voor op standaard papier

Een van de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit zorgt niet alleen voor scherpe en heldere afdrukken, maar maakt de stempel ook milieuvriendelijk. Het inktkussen bevat voldoende inkt voor een indrukwekkend aantal afdrukken, variërend van 4000 tot 7000, afhankelijk van uw specifieke behoeften. U kunt dus langdurig genieten van hoogwaardige afdrukken zonder voortdurend het inktkussen te moeten vervangen.

 

tekst niet meer juist? Vervang dan het stempelplaatje

Een andere handige functie van de Colop Printer 50 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst op uw stempel niet meer correct of relevant is, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen zonder de hele stempel te hoeven vervangen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat uw afdrukken altijd up-to-date en professioneel blijven.

Met zijn robuuste en stabiele constructie, betrouwbare automatische werking, gelijkmatige en nauwkeurige afdrukken, en de mogelijkheid om het stempelkussen en tekstplaatje te vervangen, is de Colop Printer 50 een betrouwbare metgezel. Het handzame en compacte formaat zorgt ervoor dat de stempel comfortabel in de hand ligt, waardoor stempelen een moeiteloze en snelle taak wordt.

 

Verschillende inktkleuren mogelijk

Met de Colop Printer 50 kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren inktkussens die aan uw behoeften voldoen. Of u nu kiest voor de standaardkleuren zwart, rood, blauw of groen, of voor een gedurfde kleur zoals paars, de Colop Printer 50 biedt opties om uw afdrukken een persoonlijk tintje te geven.

De Colop Printer 50, ook bekend als de Colop 50 of Printer 50, biedt een uitstekende balans tussen gebruiksgemak, duurzaamheid en afdrukkwaliteit. Of u nu een ondernemer bent die dagelijks afdrukken maakt of een particulier die een handige stempel nodig heeft, de Colop Printer 50 is de betrouwbare keuze die aan al uw verwachtingen voldoet.

Kortom, de Colop Printer 50 is een veelzijdige en efficiënte zelf-inktende stempel die perfect is voor diverse toepassingen. Met zijn flexibele afdrukformaat, kleurenopties en de mogelijkheid om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen, biedt de Colop Printer 50 alles wat u nodig heeft voor hoogwaardige en gepersonaliseerde afdrukken. Of u nu zakelijke documenten, brieven, enveloppen of persoonlijke correspondentie wilt voorzien van belangrijke informatie, de Colop Printer 50 staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is de Colop Printer 50 ontworpen om lang mee te gaan. Of u nu dagelijks grote hoeveelheden afdrukken maakt of af en toe een stempel nodig heeft, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en consistentie van deze stempel. Met zijn stevige behuizing en comfortabele grip ligt de Colop Printer 50 prettig in de hand, waardoor het stempelen een moeiteloze en snelle taak wordt.

De Colop Printer 50 is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook eenvoudig te onderhouden. Het vervangen van het inktkussen is een snelle en probleemloze handeling, waardoor u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw stempel. Bovendien is de stempel voorzien van een afsluitmechanisme dat uitdroging van de inkt voorkomt, waardoor u langdurig kunt genieten van de kwaliteit van de afdrukken.

Met de Colop Printer 50 heeft u de flexibiliteit om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen. Of u nu een bedrijfslogo, adresgegevens of een persoonlijke boodschap wilt afdrukken, de Colop Printer 50 biedt de mogelijkheid om het tekstplaatje naar uw wens aan te passen. Hierdoor kunt u uw stempel eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften, zonder dat u een nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

Investeer vandaag nog in de Colop Printer 50 en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel. Of u nu professioneel veel afdrukken maakt of gewoon op zoek bent naar een handige stempel voor persoonlijk gebruik, de Colop Printer 50 staat voor u klaar om consistente en professionele resultaten te leveren.

Bij Colop begrijpen we dat uw stempelbehoeften kunnen variëren, en daarom bieden we een breed scala aan stempelmodellen aan om aan al uw eisen te voldoen.

In conclusie, de Colop Printer 50 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige zelf-inktende stempel. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt de Colop Printer 50 een efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Of u nu een professional bent die dagelijks veel afdrukken maakt of een particulier die een handige stempel nodig heeft, de Colop Printer 50 staat voor u klaar om consistente en professionele resultaten te leveren. Investeer vandaag nog in de Colop Printer 50 en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel.

 

 

  • Reservekussen Colop Printer 50:
  • Nieuw tekstplaatje Colop Printer 50:
  • Colop Printer 40: Voor wie een iets kleinere stempel nodig heeft, bieden we ook de Colop Printer 40 aan. Dit compacte model biedt dezelfde betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit als de Colop Printer 50, maar met een iets kleiner afdrukformaat.
  • Colop Printer 60: Als u daarentegen behoefte heeft aan een groter afdrukformaat, dan is de Colop Printer 60 de ideale keuze. Met zijn ruime afdrukmogelijkheden stelt deze stempel u in staat om uw afdrukken nog meer impact te geven.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.