Trodat Printy 4931

Trodat Printy 4931

Trodat Printy 4913, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 70 x 30mm

34,73 Excl. btw
42,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4931 voor Optimaal Stempelgemak

De Trodat Printy 4931 maakt een statement. Met een maximale afdrukruimte van 70x30mm of 7 regels biedt deze gestroomlijnde stempel een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om tekst of een logo, deze stempel onderscheidt zich door zijn precisie en duurzaamheid.

 

Printy 4931 - Duurzaam en Milieuvriendelijk

De Voordelen op een Rij:

  • Maximale Afdrukruimte: 70x30mm of 7 regels
  • Inktkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Op Waterbasis: Geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Houd uw stempel altijd actueel
  • Lange Levensduur: Goed voor duizenden afdrukken

 

Trodat 4931: Voor al uw Stempelbehoeften

Dankzij zijn compacte design en hoogwaardige materialen biedt de Trodat Printy 4931 een robuuste en duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het ingebouwde stempelkussentje staat garant voor duizenden haarscherpe afdrukken, terwijl het eenvoudig vervangbare tekstplaatje ervoor zorgt dat uw stempel altijd up-to-date blijft.

 

Kies Uw Kleur, Maak Uw Statement

Kies de inktkleur die bij uw stijl past. Of het nu zwart, blauw, rood of groen is, de Trodat Printy 4931 biedt variatie zonder in te leveren op kwaliteit. De op waterbasis gebaseerde inkt voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

 

Gemakkelijk, Snel, Accuraat

Het vervangen van het inktkussen is een fluitje van een cent dankzij het doordachte ontwerp van de Trodat Printy 4931. Indicatoren en een transparant frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een foutloze uitlijning. Met de gebruiksvriendelijke opmaakmodule kunt u zelf de stempel vormgeven en een drukproef bekijken voordat u bestelt.

 

Milieubewust Stempelen, Standaard Klimaatneutraal

Trodat Printy 4931 draagt bij aan een groenere wereld. Als een van de bestsellers van Trodat is deze stempel klimaatneutraal geproduceerd. De onuitwisbare stempelinkt op waterbasis is niet alleen milieuvriendelijk, maar voldoet ook aan de hoogste archiveringsnormen.

Kortom, de Trodat Printy 4931 biedt niet alleen krachtige prestaties en duurzaamheid, maar doet dit op een milieuvriendelijke en veelzijdige manier. Ontdek de wereld van efficiënt stempelen met Trodat Printy 4931!lplaatje).

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4931 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4931

Zoekt u een groter model? Trodat Printy 4926 max. afdrukformaat 75x38mm 

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 50

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.