Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Green Line. Een milieuvriendelijke stempel gemaakt van gerecycled materiaal.

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 30mm

33,06 Excl. btw
40,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 50 Green Line: Een Duurzame Zelf-Inktende Stempel

Colop Printer 50 GREEN LINE (inclusief inktkussen) 
Milieuvriendelijke stempel, de grootste stempel van de Green Line. De grootste in de Green Line, 69x 30 mm. Goed te combineren met tekst en logo.

De Colop Printer 50 Green Line is een zelf-inktende stempel die bekend staat om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met een afdrukformaat dat perfect past bij zakelijke en persoonlijke behoeften, is deze stempel een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen.

 

Printer 50 Green Line 69x30mm

De Colop Printer 50 Green Line biedt een afdrukformaat dat voldoet aan de eisen van veel gebruikers. Met een maximale afdrukafmeting van 69x30mm is deze stempel ideaal voor het stempelen van belangrijke informatie zoals adresgegevens, bedrijfslogo's, of andere aangepaste berichten. De mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen maakt het ook gemakkelijk om de stempel aan te passen wanneer de tekst niet meer juist is.

Wat de inkt betreft, maakt de Colop Printer 50 Green Line gebruik van inkt op waterbasis. Deze inkt is niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Met de Green Line-serie van Colop kunt u met een gerust hart stempelen, wetende dat u geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Bovendien zorgen de kleuren inktkussens ervoor dat u kunt kiezen uit een breed scala aan opties die het beste bij uw behoeften passen.

Een ander voordeel van de Colop Printer 50 Green Line is het feit dat het inktkussentje geschikt is voor 4000 tot 7000 afdrukken. Dit betekent dat u langdurig gebruik kunt maken van de stempel zonder constant het inktkussentje te hoeven vervangen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een kosteneffectieve oplossing.

 

Colop 50 Green Line is milieuvriendelijk

Wat de milieuvriendelijkheid betreft, is de Colop Printer 50 Green Line een ware pionier. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line onderscheidt zich door het gebruik van gerecycled materiaal. Ongeveer 80% van de stempel wordt vervaardigd uit gerecycled materiaal, waardoor de impact op het milieu aanzienlijk wordt verminderd. Het resterende deel wordt gecompenseerd door andere milieumaatregelen. Als u dus kiest voor de Colop Printer 50 Green Line, maakt u een bewuste en verantwoorde keuze voor het milieu.

Kortom, de Colop Printer 50 Green Line is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke stempel. Met zijn aanpasbare tekstplaatje, inkt op waterbasis en het gebruik van gerecyclede materialen, is deze stempel zowel praktisch als verantwoord. Kies voor de Colop Printer 50 Green Line en draag bij aan een groenere toekomst.

 

Tekstplaatje Colop Printer 50

Inktkussentje Colop Printer 50

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 59x23mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.