Numeroteurs

De automatische numeroteurs van het merk Reiner (ook wel pagineerstempels of nummerstempels genoemd) zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De numeroteurs hebben een geïntegreerd, zelfinkinkend inktkussen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en in te stellen.

Het volgende nummer volgt automatisch na elk stempelproces. Zo wordt het stempelen van opeenvolgende nummers gemakkelijk.

 

Hoogwaardige Reiner numeroteurs Automatisch doornummeren TOPkwaliteit!
 1. Reiner numeroteur B6K
  Reiner numeroteur B6K

  Reiner B6K numeroteur met kunststof montuur/frame en 6 drukgegoten raderen. Schrifthoogte 4,5 of 5,5 mm.

  73,22 Excl. btw 88,60 Incl. btw
 2. Reiner numeroteur B6
  Reiner numeroteur B6

  Reiner B6 numeroteur, metalen montuur en 6 drukgegoten raderen. Schrifthoogte 4,5 of 5,5 mm.

  75,40 Excl. btw 91,23 Incl. btw
 3. Reiner numeroteur B6K/8
  Reiner B6K met 8 raderen

  Reiner B6K numeroteur met kunststof montuur/frame en 8 drukgegoten raderen. Schrifthoogte 4,5 of 5,5 mm.

  119,48 Excl. btw 144,57 Incl. btw
 4. Reiner numeroteur B2
  Reiner numeroteur B2

  Reiner B2 numeroteur met metalen montuur/frame en 6 drukgegoten raderen. Schrifthoogte 3,5/4,5/5,5 mm.

  120,19 Excl. btw 145,43 Incl. btw
 5. Reiner numeroteur C1 met 10 raderen
  Reiner numeroteur C1 met 10 raderen

  Reiner C1 met metalen frame en 10 drukgegoten raderen. Schrifthoogte 4,5/5,5 mm.

  297,10 Excl. btw 359,49 Incl. btw

Numeroteurs

De automatische numeroteurs van het merk Reiner (ook wel pagineerstempels of nummerstempels genoemd) zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De numeroteurs hebben een geïntegreerd, zelfinkinkend inktkussen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en in te stellen.

Het volgende nummer volgt automatisch na elk stempelproces. Zo wordt het stempelen van opeenvolgende nummers gemakkelijk.

 

Hoogwaardige Reiner numeroteurs Automatisch doornummeren TOPkwaliteit!

Numeroteur stempels van Reiner voor doorlopende nummering

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het nummeren en chronologiseren van documenten? De numeroteur stempels van Reiner zijn het perfecte antwoord. Investeer in kwaliteit en precisie ► investeer in de nummerstempels van Reiner.

Numeroteurs worden ook wel pagineerstempels of nummerstempels genoemd.

Met pagineerstempels stempelt u automatisch opeenvolgende nummering. Het zijn onmisbare hulpmiddelen voor bedrijven en organisaties die systematische en efficiënte documentatie nodig hebben.

Het merk Reiner onderscheidt zich in deze context. Reiner biedt hoogwaardige numeroteurs in verschillende uitvoeringen om aan uw eisen te voldoen. De stempels hebben minimaal 6 radertjes. Daarnaast is er de Reiner B6K met 8 radertjes en de Reiner Numeroteur C1 met 10 radertjes.

De Reiner numeroteurs zijn gemaakt van metaal en kunststof en zijn daarom absoluut robuust en duurzaam. Ze zorgen voor nauwkeurige afdrukken en zijn verkrijgbaar in de lettertypes Antiqua en Block.

Reiner-stempels worden gekenmerkt door precisie en betrouwbaarheid. Deze stempels zijn ideaal om documenten chronologisch te ordenen. U kunt ze ook gebruiken om facturen te nummeren of om in het algemeen een duidelijk overzicht te houden van de documentgeschiedenis.

 

Uw robuuste numeroteur voor verschillende toepassingen

De pagineerstempels van Reiner worden niet alleen gekenmerkt door hun technische geavanceerdheid. Ook hun duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid moeten worden benadrukt. Het robuuste ontwerp zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

De stempels zijn intuïtief in gebruik. Dit vergemakkelijkt de integratie in bestaande werkprocessen. Het handvat ligt prettig in de hand. Plaats de stempel in de gewenste positie, druk hem aan en een hoogwaardige afdruk is klaar.

Reiner stempels zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Kies de nummerstempel die het beste bij uw wensen past. 

Al met al is de Reiner pagineerstempel een investering in de organisatie en efficiëntie van werkprocessen. De verschillende uitvoeringen, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid maken deze stempels tot onmisbare hulpmiddelen. In kantoren, archieven en andere zakelijke omgevingen.
 

Waar worden numeroteurs gebruikt?

Zoals gezegd worden numeroteurs vaak gebruikt in kantooromgevingen, vooral in bedrijven met een grote stroom papieren documenten. Hier worden ze gebruikt om pagina's te nummeren en zo een duidelijke en georganiseerde structuur aan te brengen in documenten. Dit is vooral belangrijk voor contracten, handleidingen, rapporten of andere geschreven documenten waar de volgorde van de pagina's essentieel is.

 

Pagineringstempels worden ook gebruikt door overheidsinstanties. Dankzij de unieke nummering kunnen documenten snel worden geïdentificeerd en gearchiveerd. Dit vergemakkelijkt niet alleen de organisatie, maar ook de traceerbaarheid van informatie.

In de uitgeversbranche spelen numeroteurs een belangrijke rol bij het nummeren van boeken, tijdschriften en andere gedrukte producten. Hier zorgen ze ervoor dat de paginavolgorde correct is, zodat lezers gemakkelijker hun weg kunnen vinden in de tekst.

Pagineringstempels zijn ook belangrijk in de juridische sector. Rechtbankdossiers, contracten en andere juridische documenten moeten exact genummerd worden om de rechtsgeldigheid te garanderen. Hier helpen de stempels verwarring te voorkomen en de integriteit van de documenten te garanderen.

Numeroteurs worden ook gebruikt in de medische sector, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en dokterspraktijken. Patiëntdocumenten, onderzoeksresultaten en medische rapporten worden gepagineerd om foutloos categoriseren en archiveren mogelijk te maken.

 

SAMENVATTING:

Bent u op zoek naar numeroteurs van de beste kwaliteit? Dan adviseren wij uiteraard een Reiner numeroteur.

Pagineerstempels van Reiner zijn zinvol in situaties waar een duidelijke nummering en structurering van documenten essentieel is. Door hun veelzijdigheid en precisie zijn ze een onmisbaar hulpmiddel - in verschillende professionele contexten.