Stempels schoonmaken

Het goed schoonmaken van uw stempels is belangrijk.

Het verlengt de levensduur namelijk aanzienlijk. Gelukkig is het niet moeilijk om uw stempels optimaal te reinigen. U hoeft enkel rekening te houden met een aantal zaken en het juiste product te gebruiken. Dit vindt u terug bij Kantoorstempels.nl. Ontdek onze stempelreiniger en onderhoudstips om zo eindeloos van uw kantoorstempels gebruik te kunnen maken!

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

stempels schoonmaken

Waar moet u op letten bij het schoonmaken van stempels?

Heeft u net nieuwe kantoorstempels gekocht? Dan is het belangrijk dat u weet hoe u ze moet onderhouden. Er zijn een aantal dingen die u het best kunt vermijden. Als uw stempels bijvoorbeeld uit hout vervaardigd zijn, dient u er rekening mee te houden dat u niet te veel water mag gebruiken. U stempel schoonmaken door het onder stromend water te houden, is dus een slecht idee. In dat geval kan het stempelplaatje namelijk loskomen van het hout.

Een stempel schoonmaken, doet u ook het best na elk gebruik. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat de inkt opdroogt en u dit later moeilijk kunt verwijderen. Dit is afhankelijk van de inkt. Daarnaast hangt de manier van reinigen af van het soort inkt dat u gebruikt. Bij speciale permanente of waterproof inkt, heeft u een specifiek stempel cleaner nodig. Kijk voor het reinigen van de stempel dus goed op onze website, of vraag advies, om zo schade te vermijden.

 

Stempel schoonmaken tips

Uw hand stempels schoonmaken, is helemaal niet moeilijk. U hoeft ze enkel na het gebruik af te stempelen op papier, totdat u geen inkt meer ziet. Vervolgens maakt u de stempels schoon met een vochtig reinigingsdoekje. Dit kan keukenpapier zijn dat u zelf vochtig maakt, maar ook babydoekjes zijn een goede keuze.

Een extra schoonmaak tip is om een reinigingsproduct voor stempels te gebruiken. De StazOn cleaner is in dat geval ideaal, omdat deze zelfs de meest agressieve inktsoorten verwijderd. Gebruik niet zomaar eender welk schoonmaakmiddel. Bij het gebruik van een verkeerd product, kunt u uw stempels namelijk permanent beschadigen. Dat kunt u dus het best vermijden!

 

Wanneer kiest u het best voor een stempel reiniger?

Stempels reinigen op regelmatige basis, doet u eenvoudig met behulp van een vochtig doekje. Maar wanneer uw kantoorstempel erg vervuild zijn, omdat u ze heel vaak gebruikt, kunt u het best de StazOn cleaner gebruiken. Daarnaast is het aangeraden om de stempels af en toe een grondige reinigingsbeurt te geven met dit product.

 

Al uw stempels en bijbehorende producten vindt u bij kantoorstempels.nl

Het product dat u nodig heeft voor het reinigen van uw stempels, vindt u terug bij Kantoorstempels.nl. Daarnaast vindt u in ons assortiment verschillende soorten inkt en kunt u ook bij ons terecht als u nieuwe stempels wilt kopen.

 

Door alles op één plek te kopen, bespaart u heel wat geld en maakt u het zichzelf zoveel makkelijker. Heeft u nog vragen of stempels reinigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag!