stempelplaatje Colop mini pocket

Tekstplaatje Colop Mini Pocket

Tekstplaatje Colop Mini Pocket stempel. Ontwerp hier uw eigen stempelplaat online en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 39 x 10mm

8,85 Excl. btw
10,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempelplaatje met maximale afmeting 39 x 10 mm. t.b.v. Colop Mini Pocket Stempel. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk de stempel iets in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijker te verwijderen. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Niet kan ervoor zorgen dan het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervangt daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online bestellen via deze site.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.