Trodat Printy 4817

Trodat Printy 4817

Veelzijdige woord/datum zelf-inktende stempel.

Meer informatie
20,87 Excl. btw
25,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Trodat Printy 4817 woord/datumstempel

De Trodat Printy 4817 is een veelzijdige en betrouwbare woord-datumstempel die een effectieve oplossing biedt voor diverse administratieve taken. Met een afdrukhoogte van 4 mm en 12 verschillende draaibare teksten, waaronder "VERZONDEN", "INGEKOMEN", "BEANTWOORD", "GECONTROLEERD", "BEHANDELD", "ONTVANGEN", "CREDIT-NOTA", "GEBOEKT", "BETALLD P.BANK", "BETAALD P. KAS", "AANGEMAAND", en "E-MAIL", biedt deze stempel een handige manier om documenten te markeren en te organiseren.

 

Functionaliteiten van de Printy 4817

12 Verschillende teksten: Deze stempel biedt een breed scala aan vooraf ingestelde teksten, waardoor je snel en gemakkelijk verschillende acties kunt aanduiden, zoals verzending, ontvangst, betaling en meer.

Doordraaibare datumfunctie: Met de doordraaibare datumfunctie kun je eenvoudig de juiste datum instellen voor elk document dat je stempelt, waardoor consistentie en nauwkeurigheid worden gegarandeerd.

Afdruk van 4 mm hoog: De duidelijke afdruk van 4 mm hoog zorgt voor leesbare en professionele resultaten bij elke stempel, waardoor documenten overzichtelijk blijven.

Zelf-inktende stempel: Dankzij de zelf-inktende functie hoef je geen apart in-inkten uit te voeren voor elke afdruk, wat tijd en moeite bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Het inktkussentje van de Trodat Printy 4817 is verkrijgbaar in vier kleuren - zwart, blauw, rood en groen, waardoor je de kleur kunt kiezen die het beste past bij je behoeften of voorkeuren.

 

Toepassingen van de Trodat 4817

De Trodat 4817 is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Markeren van uitgaande en inkomende poststukken
  • Registreren van ontvangen betalingen
  • Beheren van creditnota's en boekingen
  • Bijhouden van verzonden en ontvangen e-mails
  • Aanduiden van gecontroleerde documenten
  • Herinneringen voor betalingsachterstanden

 

Met zijn gebruiksgemak en nauwkeurige functionaliteiten is de Trodat Printy 4817 een waardevolle aanvulling op elke kantooromgeving, waardoor administratieve taken efficiënter worden afgehandeld en documenten georganiseerd blijven.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.