Trodat Printy 4907

Trodat Printy 4907

Trodat Printy 4907. Goed voor 1 regel tekst.  Compleet met inktkussentje en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 13 x 6mm

17,61 Excl. btw
21,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4907 - Uw Complete Stempeloplossing

Met de Trodat Printy 4907 haalt u de perfecte stempel in huis voor al uw zakelijke en persoonlijke behoeften. Deze veelzijdige stempel biedt een maximale afdrukformaat van 13x6mm. 

 

Hier zijn enkele redenen waarom de Trodat Printy 4907 de beste keuze is:

Trodat 4907 - De Voordelen:

Duurzaam en Compact Ontwerp: De Trodat Printy 4907 is gebouwd om lang mee te gaan, dankzij de hoogwaardige materialen en het stevige ontwerp. Het compacte formaat maakt het handig in gebruik en opslag.

Ingebouwd Stempelkussentje: Met het ingebouwde stempelkussentje kunt u duizenden afdrukken maken voordat vervanging nodig is. Als het tijd is om een nieuw kussentje te bestellen, is dit altijd beschikbaar als een extra optie.

Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De inkt in de Trodat Printy 4907 is op waterbasis, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik op de meeste soorten papier, vooral op niet-glad papier.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Als uw tekst verandert, is het gemakkelijk om een nieuw tekstplaatje te bestellen. Vergeet niet om ook het inktkussentje te vervangen, omdat het oude kussentje mogelijk ingedeukt is van de oude tekst.

stempelplaatje trodat printy 4907

Diverse Inktkleuren: De Trodat Printy 4907 biedt keuze uit inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. U kunt de kleur kiezen die het beste bij uw behoeften past.

 

Printy 4907 - Nauwkeurigheid en Snelheid

De Trodat Printy 4907 wordt geleverd met indicatoren en een transparant frame om nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning te garanderen. Ongeacht of u zakelijke documenten stempelt of een persoonlijk tintje aan uw post wilt toevoegen, deze stempel levert altijd scherpe en duidelijke afdrukken.

 

Bestel Uw Trodat Printy 4907 Vandaag

Wacht niet langer om uw stempelbehoeften te vervullen. Met de Trodat Printy 4907 bespaart u tijd en moeite terwijl u een professionele uitstraling aan uw documenten geeft. Met snelle levertijden en een handige optie om uw tekstplaatje en inktkussentje te vervangen, bent u altijd klaar om te stempelen.

Bestel vandaag nog uw Trodat Printy 4907 en ontdek hoe eenvoudig stempelen kan zijn. Of u nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, deze stempel biedt u de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die u nodig heeft. Maak uw stempelervaring gemakkelijk en effectief met de Trodat Printy 4907.

 

De Trodat Printy 4907 is vergelijkbaar met de Colop Printer 05

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.