Trodat Professional 5030

Trodat Professional 5030

Veelzijdige Trodat Professional 5030 datumstempel

Meer informatie
32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Ontdek de veelzijdige Trodat Professional 5030 datumstempel

 

De Trodat Professional 5030 datumstempel is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig documenten stempelt. Met een heldere afdrukhoogte van 4 mm biedt deze stempel een nauwkeurige weergave van de datum, waardoor het een perfecte keuze is voor diverse toepassingen.

Eén van de opvallende kenmerken van deze stempel is het ingebouwde stempelkussen, waardoor er geen apart stempelkussen nodig is. Dit betekent dat u geen extra benodigdheden hoeft aan te schaffen en u kunt profiteren van een gestroomlijnde stempelervaring. Het stempelkussen gaat lang mee en kan tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken produceren voordat vervanging nodig is. En wanneer vervanging wel nodig is, kunt u dit eenvoudig zelf doen, wat zorgt voor extra gemak en kostenbesparing.

Het robuuste montuur van de Trodat 5030 zorgt ervoor dat deze stempel bestand is tegen intensief gebruik. Of u nu dagelijks veel documenten stempelt in een druk kantoor of af en toe gebruikmaakt van de stempel in een klein bedrijf, u kunt altijd vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze stempel.

Met de Trodat Professional 5030 datumstempel bent u verzekerd van consistente, scherpe en nauwkeurige resultaten. Hierdoor kunt u professioneel uitziende documenten produceren en een professionele uitstraling behouden voor al uw gestempelde materialen.

 

In het kort biedt de Trodat 5030 datumstempel:

  • Efficiëntie en betrouwbaarheid in één product.
  • Duidelijke afdrukhoogte van 4 mm voor diverse documenten.
  • Ingebouwd stempelkussen dat lang meegaat, tot wel 4.000 - 7.000 afdrukken.
  • Gemakkelijk zelf te vervangen stempelkussen, wat tijd en kosten bespaart.
  • Robuust montuur voor intensief gebruik in verschillende werksettings.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.