Voldaan stempel

Altijd zekerheid met een "voldaan stempel"

Het opzoeken van betalingen door u of door uw klanten kan een tijdrovende klus zijn. Ondanks het gemak van internet, worden facturen grotendeels nog steeds geprint en gearchiveerd om later nog terug te kunnen kijken. Betalingen nakijken wordt een stuk gemakkelijker met een Voldaan stempel op alle rekeningen die afgehandeld zijn. U ziet in een oogopslag of rekeningen of bestellingen nog moeten worden voldaan.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw voldaan stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw voldaan stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempels met Voldaan voor efficiënte administratie

Met een efficiënte administratie heeft u veel meer overzicht op de financiële bedrijfsvoering. Een "voldaan stempel" zal hier zeker aan bijdragen. Bij Kantoorstempels vindt u diverse zelfinktende en handstempels waarmee u deze of een andere tekst aan facturen kan toevoegen, met of zonder datum. Een efficiënte administratie levert u al snel tijdswinst op. Deze tijd kunt u waarschijnlijk heel goed gebruiken voor andere bedrijfswerkzaamheden.

 

Voldaan stempel als zelfinktende stempel of handstempel

Voldaan stempels worden zowel op kantoor als in een werkplaats of magazijn veel gebruikt. Zowel bij de zelfinktende stempels als bij de handstempels kunt u kiezen voor modellen met een datum en een aantal standaardteksten, of u kiest ervoor om zelf een Voldaan stempel te ontwerpen. De zelfinktende stempels zijn voorzien van een ingebouwd inktkussen. Wanneer u de stempel op het papier of een andere oppervlakte drukt, dan komt er vanzelf een hoeveelheid inkt vrij. Een handstempel bestaat uit een montuur en een tekstplaatje. Voor een handstempel heeft u een apart stempelkussen met inkt nodig.
 

Stempels met datum en administratieve teksten

Met een datum én een "voldaan stempel" ineen hoeft u zich niet meer te vergissen in de betaling van een factuur of product. U weet dan precies wanneer de betaling is gedaan. Wanneer u de afhandeling van een factuur nóg duidelijker wenst, dan kiest u voor een datumstempel met diverse kant en klare teksten. Hierop staan onder andere de woorden: Betaald per Bank, Betaald per Giro, Betaald per Kas, enzovoorts. Daarnaast hebben deze stempels nog een aantal woorden die veelvuldig in de administratie en boekhouding gebruikt worden, zoals Verzonden, Geretourneerd en Geannuleerd.

 

Ontwerp zelf een Voldaan stempel

Natuurlijk kan het zo zijn dat u niet op zoek bent naar een datum met tekst stempel ineen, maar dat u liever uw eigen stempel met het woord Voldaan ontwerpt. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. U kiest de stempel waarop u de tekst gemaakt wilt hebben uit ons ruime assortiment. Vervolgens kunt u met de online ontwerptool uw eigen tekst maken in het door u gekozen lettertype en de gewenste grootte. Bestelt u op werkdagen vóór 15.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat de stempel dezelfde dag nog naar u toe verzonden wordt. Wilt u liever toch een bedrijfsstempel met datum én tekst? Ook dan heeft u volop keuze uit diverse afmetingen en modellen.