Alfabet stempel

Stempel alfabet: zelf letters op een stempel zetten

Eenvoudig zelf een stempel maken voor uw bedrijf? Dit is mogelijk met een stempel alfabet set. Met deze flexibele doe-het-zelf-stempel of alfabet stempel stempelt u verschillende teksten. Een stempelset alfabet bevat namelijk losse letters die u kunt wisselen. Op die manier wordt het ook voor u mogelijk om zelf een tekst in een stempel te maken. 

Voor een kwalitatieve alfabet stempel bent u bij ons aan het goede adres, want wij bieden u de keuze uit een veelzijdig assortiment alfabet stempels. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zelf-inktende Printers met of zonder datum en met losse letters. 

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempelset alfabet: voor ieder bedrijf

Papieren ondertekenen, gegevens achterlaten of een duidelijke boodschap vermelden op papier? U realiseert het allemaal met een stempel met losse letters. Met deze doe-het-zelf-stempel of alfabet stempel zit u niet vast aan een boodschap. De tekst op de stempel is namelijk eenvoudig aan te passen aan uw wensen, wanneer u maar wilt. Op die manier kunt u jaren blijven stempelen met hetzelfde montuur! Goed voor het milieu én uw portemonnee. Kies daarom voor een stempelset alfabet en gebruik de stempel voor meerdere doeleinden. 

 

Alfabet stempel: verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Een diy stempel met het alfabet is te koop in diverse uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een stempel met 2, 4, 5 of 6 tekstregels. Dankzij een stempel met losse letters van Colop zit u niet vast aan een permanente tekst, maar zijn letters en cijfers continu te wisselen. 

Dit alles maakt het voor u een stuk gemakkelijker om op zoek te gaan naar een geschikte stempelset alfabet. Neem direct een kijkje bij ons veelzijdige aanbod diy stempelsets of stempels met losse letters/cijfers en plaats uw bestelling online in onze webshop.

Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze doe-het-zelf textielstempel van Colop. Dit is de ideale stempel om de sportkleding van uw kinderen te merken of de kleding van opa en oma in het verzorgingstehuis. Zo raakt u niet snel meer iets kwijt!

 

Bestel online alfabet stempels

Op zoek naar een stempel waarvan u zelf de letters kunt verwisselen voor uw onderneming? Alfabet stempels bestelt u voordelig bij Kantoorstempels.nl. Als u op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, dan wordt uw alfabet stempel dezelfde dag nog verstuurd. Ga daarom op zoek naar een doe-het-zelf stempelset die past binnen uw budget en laat een tekstboodschap achter op een manier die voor u wenselijk is.

Heeft u slechts een paar woorden die u steeds wilt stempelen? Dan kunt u ook kiezen voor een stempel met standaard woorden erop, zoals de Trodat Printy 4822 of Colop Printer S220/W.