Brandstempel laten maken in Den Haag

Snelle levering brandstempels voor Haagse bedrijven.

Wilt u uw logo of naam branden in hout, leer of kunststof? Schaf dan hier een brandstempel aan. Wij maken deze voor u geheel op maat en naar wens. U kunt in Den Haag online bestellen of stuur ons een mail met uw bestelling. Uiteraard kunt ons u mailen, bellen of chatten met uw vragen. Wij zijn trots op onze hoge klantenwaardering.

☑️ Kies het juiste type brandstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel vanuit Den Haag.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ De levertijd voor een brandstempel is ca 5 dagen.

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Brandstempel Den Haag

Snelle levering van uw brandstempel in Den Haag.

Kantoorstempels.nl is DE specialist in het maken van al uw brandstempels in Den Haag. Wij leveren inmiddels veel brandstempels en andere bedrijfsstempels in Den Haag en omgeving. Wij kunnen uw elektrische stempel maken in ieder gewenst formaat. Het formaat bepaalt de wattage. Hoe groter het brandmerk, hoe meer wattage. Wij hebben het gemakkelijk voor u gemaakt. U bepaald alleen het format en wij zorgen voor de juiste wattage

Ook leveren wij in Den Haag netspanningsregelaars voor deze brandstempels. Dit heeft u nodig als u in zacht hout wilt branden of andere materialen als gewoon hout. U kunt dan de warmte zelf afstellen op het materiaal waarin u wilt gaan branden. Enkele toepassingen voor brandstempels zijn: hout, b.v. pallets, meubelstukken, broodplanken e.d. Leer, leren riemen, labels of kleding. Maar ook kunststof en kurk behoren tot de mogelijkheden.